A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Профорієнтаційна робота

За сприяння Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості серед учнів та учениць 9-11 класів Гринцівського НВК було проведено профорієнтаційну роботу. Під час виступу перед школярами вчитель правознавства КОБЕЦЬ Андрій презентував профорієнтаційну платформу: “Моя професія: консультативна мережа”, наголосивши, що результатом професійного самовизначення випускників у сучасних умовах має стати готовність до професійного і кар’єрного зростання, а також освіта впродовж всього життя, постановка цілей та вміння досягати їх. На завершення зустрічі слухачі отримали інформаційні буклети.

23:30 01.03.2019

«Крым – ваш? Никогда! Ни сейчас. Ни вчера. Крым – крымский…»

З метою вшанування подвигу кримчан, які в 2014 році стали на захист української державності та цілісності нашої країни і здійснили мужню спробу спротиву незаконній окупації Кримського півострову, з метою підвищення патріотичного духу в молоді, поширення правдивої інформації про участь мешканців Кримського півострова в обороні своєї землі від агресора, вчителем історії КОБЦЕМ Андрієм було проведено урок для учнів та учениць 8-10 класів «Крым – ваш? Никогда! Ни сейчас. Ни вчера. Крым – крымский…»

23:30 01.03.2019

Змагання з волейболу

На базі Будильського НВК відбулися змагання І (районного) етапу чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти по віковим групам: 2002 р.н. та молодші, 2005 р.н. та молодші. У старшій віковій категорії серед команд юнаків І місце Рябушківський НВК (вчитель Олександр Панченко), ІІ місце Гринцівський НВК, (вчитель Олександр Крамаренко), ІІІ місце Василівська ЗОШ (вчитель Святослав Карпенко); серед юнаків молодших першою була команда М.Висторопського НВК (вчитель Анатолій Шило), ІІ місце Пристайлівський НВК (вчитель Ігор Коваленко); серед дівчат старших І місце М. Висторпський НВК, ІІ місце Будильський НВК (вчитель Алла Кір’яненко). Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти Лебединської РДА.

23:29 01.03.2019

Готуємось до ЗНО

Щойно відбулося районне пробне зовнішнє незалежне оцінювання, а педагоги Гринцівського НВК вже приступили до детального розбору завдань сертифікаційних робіт.

23:25 01.03.2019

Отримали запрошення на пробне ЗНО

Вже незабаром нашим випускникам доведеться складати перший дорослий іспит у їхньому майже самостійному житті. Мова про зовнішнє незалежне оцінювання 2019.

23:25 01.03.2019

Наші у МАН

20 та 21 лютого учениця 11класу Гринцівського НВК Вакула Настасія взяла участь в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

23:22 01.03.2019

Літературний конкурс «У вінок Кобзареві»

Щовесни, коли тануть сніги,  І на рясті просяє веселка Повні сил і живої снаги Ми вшановуєм пам’ять Шевченка. Тарас Шевченко…Геній, мислитель, пророк. Людина незвичайної долі й незвичайного таланту, що здобула світову славу. Кожне покоління знаходить для себе близьке і зрозуміле в поезіях Шевченка. Чи не тому, що твори говорили про добро і зло, про любов і ненависть, про вірність і зневагу... Поезія Кобзаря - це поезія вічних питань, поезія пошуку істини. Це поезія болю і страждань, поезія людських почувань, поезія боротьби, віри і волі... I все це віддзеркалилось у Слові поета. 22 лютого 2019 року у Лебединській районній бібліотеці відбувся літературний конкурс «У вінок Кобзареві». Учні Гринцівського НВК завітали до бібліотеки і взяли участь в конкурсі. На заході учні дізналися про цікаві та невідомі факти із життя Т.Г.Шевченка, згадали його вірші.

23:22 01.03.2019

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

18:06 21.02.2019

"Небесна Сотня в вирій полетіла..."

День Героїв Небесної Сотні - пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. "Небесна Сотня в вирій полетіла..." - такою була тема зібрання-реквієму в Гринцівському НВК у якому взяли участь учні 8 - 11 класів.

18:02 21.02.2019

Монетки діткам

Якщо запитати батьків — якою б вони хотіли бачити свою дитину, коли вона виросте, без сумніву, всі батьки скажуть приблизно одне і теж - вони хочуть, що б їх дитина була чуйною, відповідальною, доброю. Всі ці якості розвиваються з дитинства і сприяють цьому добрі сімейні взаємини і виховання участі в доброчинності.

17:41 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень