A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

#STOP_SEXтинг

До Всеукраїнського дня безпечного Інтернету у Гринцівському НВК заступником директора з НВР КОБЦЕМ А.П. було проведено урок для учнів 8-11 класів на тему «Інтимні селфі в Інтернеті — жарт чи небезпечний ризик?». Разом з викладачем учні та учениці отримали роз”яснення щодо ризиків викладання своїх відвертих фото в соцмережі. На згадку про зустріч школярі та школярки отримали інформаційні буклети #STOP_SEXтинг #ранок_урок.

14:21 09.02.2019

Лепбук "Іменник"

Лепбу?к —це інтерактивна тематична тека, саморобна паперова книжечка з кишеньками, дверцятами, віконцями, рухливими деталями, які можна діставати, перекладати, складати на свій розсуд. Цей новий термін вже засвоїли учні та учениці 3 класу під керівництвом класовода ДУБОВИК Т.М. під час вивчення теми "Іменник".

14:21 09.02.2019

Реєстрація на ЗНО

Сьогодні під керівництвом вчителя інформатики ЛЕВЧЕНКО Ольги Валеріївни та відповідальної особи за проведення ЗНО-2019 у закладі освіти КОБЦЯ Андрія Петровича пройшла успішна реєстрація випускниць та випускників Гринцівського НВК на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання.

14:15 09.02.2019

Всесвітній день боротьби проти раку

4 лютого відзначався Всесвітній день боротьби проти раку. З нагоди цієї дати для учнів та учениць 8-11 класів у школі вчителем біології ОЧКОЛАС Ніною Василівною було проведено лекторій на задану тематику. Школярі та школярки переглянули навчальні відео стосовно небезпеки даного захворювання та нових методів боротьби з ним.

14:15 09.02.2019

Змагання з волейболу

06 лютого на базі школи відбулися відбіркові змагання з волейболу в залік ХVІ районних спортивних ігор школярів серед юнаків 2002 – 2003 р.н. До нас завітали гості з Голубівської ЗОШ. Відразу своїм виглядом команда змусила вболівальників захвилюватися за підсумковий результат зустрічі. Але наші юнаки (до речі, серед них є й дівчина, на думку автора, найкраща гравчиня матчу) не з лякливих. З самого стартового свистка зустрічі головного судді змагань КРАМАРЕНКА О.М. наші майстри шкіряної кулі захопили ініціативу і не поступилися нею до кінця гри. Підсумковий рахунок 2:0 за патіями вивів наших спортсменів до фіналу, що відбудеться вже найближчої п'ятниці в с.Михайлівка. Побажаймо нашим спортсменам перемоги!

14:15 09.02.2019

День безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

5 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.  З цієї нагоди у школі було проведено урок "Безпечний Інтернет" #SID2019, #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету. Учні та учениці під керівництвом вчителя інформатики Кобця А.П. перевірили свої здібності до кар’єри аналітика з кібербезпеки, прослухали виступи цікавих спікерів за сприяння #Cisco (Cisco Networking Academy Ukraine), Департаменту кіберполіції Національної поліції України та компанії ERC Distribution, за підтримки Інститут модернізації змісту освіти МОН. Як підсумок заходу, школярі та школярки отримали пам'ятки "Безпечний інтернет".

14:15 09.02.2019

Першість Лебединської районної ДЮСШ з волейболу

11 січня на базі Михайлівської ЗОШ відбулася відкрита першість Лебединської районної ДЮСШ з волейболу серед юнаків та дівчат 2003 – 2004 р.н. У змаганнях взяли участь команди Василівської, Михайлівської ЗОШ, Гринцівського та Рябушківського НВК. Змагання проходили за коловою системою, тобто кожна команда зіграла по три гри. За результатами ігор володарем кубку, другий рік поспіль, стала команда Рябушківськогои НВК (вчитель Олександр Панченко та тренер-викладач Роберт Подрєзов), ІІ місце зайняла команда Василівської ЗОШ (тренер-викладач Сергій Хоменко), ІІІ місце посіла команда Гринцівського НВК (вчитель Олександр Крамаренко) та на четвертому місці була команда Михайлівської ЗОШ (вчитель Сергій Холоденко). Кращими гравцями були визначені Вячеслав Гмиря (Василівська ЗОШ) та Максим Падалка (Рябушківський НВК), кращим нападаючим став Антон Супрун (Рябушківський НВК) та кращим розігруючим став Євгеній Індик (Гринцівський НВК). Переможці змагань нагороджені кубком, призери та відзначені у номінаціях гравці відзначені грамотами Лебединської районної ДЮСШ.

13:52 09.02.2019

Мрійте, плануйте і дійте!

Минулими вихідними наша школа отримала сертифікати і календар з проведення Всесвітнього дня гідності в Україні 2018! Координатори проекту щиро дякують всім, хто взяв участь в заходах в рамках Всесвітнього Дня Гідності 21 листопада - 9 грудня 2018 року. Цьогоріч ми вперше долучилися до Всесвітнього Дня Гідності і відразу ж отримали нагороди. До речі, саме про них. Календарі в цьому році особливі - створені у партнерстві з соціальною ініціативою проектування майбутнього Happy Ukraine, UNDP Ukraine / ПРООН в Україні і Amnesty International Ukraine. Ці календарі неможливо ані купити, ані повторити, тому що всі ілюстрації у них - це малюнки дітей, надіслані у рамках Всесвітнього дня гідності 2018 і присвячені найголовнішому - любові, щастю, здоров'ю, миру, творчості, відповідальності, свободі, милосердю, радості і часу. Ці роботи допоможуть розвинути в собі глибоке і щире розуміння цих цінностей. Тож

13:52 09.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень