A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнський тиждень громадського здоров’я

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 03.04.2019 № 210-р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2019 році Всеукраїнського тижня громадського здоров’я» з 8 по 14 квітня колектив Гринцівського НВК долучився до участі у Всеукраїнському тижні громадського здоров’я.

15:38 13.04.2019

Тиждень БЖД

З 8 до 12 квітня у школі був проведений Тиждень БЖД "Зроби свій вибір на користь здоров'я".

16:00 12.04.2019

ДЮП

Як сьогодні ми змагалися! Спочатку - хвилювання та переживання. А потім - океан емоцій і величезне задоволення.  ІІІ місце наше!!!

15:38 12.04.2019

Акція «Серце до серця»

З 1 квітня по всій Україні стартував благодійний збір коштів для дітей з вадами серця під гаслом «Дитяче серденько, живи!» у рамках 14 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

15:38 11.04.2019

За чисте довкілля

З метою забезпечення утримання в належному стані території населеного пункту області та його санітарного очищення учнівсько-педагогічний колектив Гринцівського НВК разом з депутатським корпусом та сільським головою ДИКИМ Віктором Петровичем взяли участь в громадській толоці, тим самим приєднавшись до проведення щорічної акції "За чисте довкілля". Дякуємо всім небайдужим до проблеми благоустрою села та прилеглої території.

15:38 10.04.2019

Лісівники плекають ліс

Сьогодні в кабінетах Лебединського РБДЮТ було проведено конкурс на кращий твір і малюнок з теми «Лісівники плекають ліс».Учні Гринцівського НВК також взяли участь в конкурсі. Головною метою конкурсу є підвищення рівня усвідомлення школярами важливості професії лісівника,ролі та значення лісу для забезпечення життя на планеті. Ліс—це краса,наше багатство,чудовий відпочинок здоров'я людини.Тож давайте збережимо багатство нашої природи-наші дивовижні українські ліси.

15:38 08.04.2019

Сертифікат наш

Нарешті. Дочекалися. Маємо сертифікат. Хочемо висловити щиру подяку вихователькам ДНЗ Нестеренко Ірині Анатоліївні та Нечухраній Тетяні Іванівні за участь у «Всеукраїнському занятті доброти» 1 березня 2019 року, яке було організовано Благодійним фондом «Happy paw» за підтримки МОН.

15:38 03.04.2019

Акція "Подаруй посмішку"

По завершенню фестивалю-конкурсу "Ліга сміху" учасники та учасниці команди "Обережно, випускний!" взяли участь в акції РБДЮТ «Подаруй посмішку»

15:38 02.04.2019

Засідання школи "Лідер"

2 квітня Президент учнівського самоврядування Гринцівського НВК Грищенко Дар'я взяла участь у засіданні районної школи "Лідер".

15:38 02.04.2019

Ліга сміху

Обласна естафета «Позашкілля Сумщини – 49+» крокує Лебединщиною. Естафетний тиждень відкрив ІІІ районний фестиваль-конкурс «Ліга сміху». Учасниками фестивалю стали юні гумористи з Рябушківського та Штепівського НВК, а також 6 команд з навчально-виховних закладів. Серед цієї когорти пересмішників була і наша команда «Обережно, випускний!» (Гринцівський НВК).  Учасники гри розкрили глядачам цікаві секрети «Фабрики шкільних приколів» та подарували журі і глядачам величезну хвилю позитиву!  За підсумками конкурсу наша команда посіла ІІ місце, зумівши своїм гумором скорити серця чотирьох з п'яти членів непідкупного суддівства. У нагороду за свій виступ юні гумористи отримали Грамоту та цінні подарунки від організатора заходу - сектора молоді та спорту Лебединської РДА в особі начальника Стегнія А.А. Склад команди: Вакула Настасія (капітан), Зелений Олександр, Сіренко Михайло, Лахтарина Таїсія, Семешко Олександр. Музичний супровід - Крамаренко Олександр, художній керівник - Кобець Андрій.

15:38 02.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень