A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

20 вересня 2019 року о 10 годині в міському сквері Павла Полуботка (м.Лебедин) пройде районна благодійна акція «Під вітрилами добра».

21:34 11.09.2019

Ok, GOOGLE

Учні Гринцівського НВК намагаються йти в ногу з часом, беручи участь в інтернет-олімпіадах та конкурсах. Зокрема, з нагоди дня народження GOOGLE Хроленко Світлана (11 клас) та Халепа Артем (9 клас) перевірили свої знання з інформатики, показавши достойний результат. Решті бажаючих, повідомляємо, що конкурс триває до 9 жовтня. Бажаючим випробувати свої сили радимо звертатися до вчителя інформатики Кобця Андрія Петровича.

21:44 09.09.2019

Вітаємо з Днем народження.

Колектив школи щиросердечно вітає вчителя трудового навчання та технологій ДИКОГО Віктора Петровича з ювілейним Днем народження.

21:29 09.09.2019

Вітаємо з Днем народження.

Сьогодні святкує свій ювілейний день народження прекрасна Жінка, любляча Дружина, турботлива Мама і Бабуся, а для всього шкільного колективу - надійна колега, Вчителька від Бога ДИКА Юлія Анатоліївна. З нагоди такої чудової дати найщиріші вітання надсилають Вам, шановна Ювілярко, всі учасниці та учасники освітнього процесу Гринцівського НВК.

21:22 06.09.2019

#урокЯМП2019

Сьогодні для учнів 4 класу класоводом Дубовик Т.М. був проведений урок ,,Я маю право...'' На ньому вони в ігровій формі повторили свої права, ,,виростили''правове дерево, пограли у гру ,, Мої права''...

21:22 05.09.2019

Щорічна серпнева конференція педагогічних працівників

Сьогодні на базі Рябушківського сільського будинку культури відбулась щорічна серпнева конференція педагогічних працівників Лебединського району щодо організованого початку нового навчального року. Приємною частиною цього дійства було нагородження найяскравіших сподвижників освітянської ниви, які своєю наполегливою працею примножували славу регіону, плекали нові таланти серед учнівської молоді. Саме такими майстрами своєї справи визнано вчителя фізичної культури Гринцівського НВК КРАМАРЕНКА Олександра Миколайовича та новопризначену вчительку української мови та літератури ТИМЧЕНКО Валентину Іванівну. Грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації номінанти отримали з рук першої заступниці голови Лебединської РДА ЛИХИНИ Оксани Валеріївни.

15:06 29.08.2019

Я маю право

Учні та учениці 1-2 класів взяли у Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Я маю право» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

00:51 11.05.2019

Відзначення Дня пам'яті та примирення

Протягом 7-8 травня у школі пройшли заходи з відзначення Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Так, зокрема, учні та учениці 5 і 7 класів разом зі своєю вчителькою трудового навчання ЛОБОДОЮ Оксаною Іванівною виготовляли квітку маку - символ пам'яті жертв німецького нацизму. Ранок 8 травня весь учнівсько-педагогічний колектив школи розпочав з урочистого мітингу-реквієму біля підніжжя меморіалу воїнам-визволителям села. Ведучими заходу були вчитель історії КОБЕЦЬ Андрій Петрович та учениця 11 класу ВАКУЛА Настасія. І в той же день всі ми приєдналися до традиційного автопробігу до Дня перемоги над нацизмом, організованого відділом культури і туризму райдержадміністрації.

23:48 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень