A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Атестація педагогічних кадрів

26 березня відбулося засідання атестаційної комісії І рівня, на якому було розглянуто атестаційні матеріали та заслухано творчі звіти педагогічних працівників, що атестуються.

15:38 26.03.2019

Молодь обирає здоров’я

20 березня 2019 року в районному будинку культури відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю – конкурсу «Молодь обирає здоров’я», метою якого є популяризація і пропаганда здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, виявлення та підтримка талановитої молоді. В ньому взяли участь 11 команд активної молоді закладів середньої освіти Лебединського району. І серед них - креативна команда "GreenTeam" Гринцівського НВК.

15:38 24.03.2019

Вшанували переможців

Протягом лютого-березня 2019 року учні та учениці Гринцівського НВК брали участь у III ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДІ «НА УРОК». За її підсумками нагороди (Дипломи ІІ і ІІІ ступенів та Сертифікати учасників) отримали семеро школярів та школярок. 18 березня на традиційній щопонеділковій лінійці переможці отримали свої відзнаки. Також відбулося вшанування юних рукодільників та рукодільниць, які захищали честь школи в районному конкурсі "Чарівні барви Лебединщини".

01:20 24.03.2019

"Перший крок у науку"

Учениця 10 класу Грищенко Дар'я зайняла ІІІ місце у науково-практичній конференції слухачів Сумського територіального відділення МАН "Перший крок у науку" . Секція зарубіжної літератури. Юну науковицю готувала вчителька Оксана Лобода.

01:18 24.03.2019

«Чарівні барви Лебединщини»

Сьогодні на базі РБДЮТ відбувся районний конкурс «Чарівні барви Лебединщини». Гринцівський НВК презентували троє учениць 6 класу та один учень 7 класу. І жодна чи жоден з них не залишилися без нагороди. Так, у номінації «Робота з папером» Терновська Юлія посіла ІІ місце. Змогли перевершити це досягнення та зайняти почесні І місця Міщенко Анна (номінація «Оригінальний жанр»), Гончар Вікторія (номінація «Вишивка бісером»). Надзвичайно приємно, що у цій же номінації (здавалось би, суто жіночій) є і представник сильної статі. Його ім'я Пасішник Іван. І він так само посідає І місце, цим самим продовживши справу своєї сестри Альони (до речі, теж багаторазової переможиці у цій номінації). Ми щиро вітаємо переможців та бажаємо їм досягати подальших мистецьких вершин. P.S. Юних митців та мисткинь до конкурсу готували вчителька трудового навчання ЛОБОДА Оксана Іванівна та випускниця Гринцівського НВК 2018 року ПАСІШНИК Альона.

01:17 24.03.2019

Тиждень Т.Г. Шевченка

На початку березня кожного року в нашій школі проходить тиждень, присвячений великому сину українського народу Тарасу Григоровичу Шевченку.

01:16 24.03.2019

8 Березня у школі

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.

01:13 24.03.2019

Знову у нас в гостях "Пілігрим"

Як ви вважаєте,чи можна любов заховати в коробку? Виявляється -так. 11 березня до Гринцівського НВК завітали волонтери благодійної місії "Духовне відродження" а також учасники театру "Пілігрим". Вистава "Царство гріха" захопила учнів сюжетом та розв'язкою.  Те, що на перший погляд здається звичайною забавкою може мати дуже серйозні наслідки. Та все ж, як завжди перемагає Бог ,віра та любов! Та найбільшою приємність стали подаруночки від Міжнародного фонду "Сумка Самарянина"-дбайливо зібрані дітьми з різних країн - США,Великобританії, Німеччини та ін. Ось, що значить добро на практиці.Ось що значить любов у коробці. Адміністрація школи та учнівський колектив щиро вдячні вчительці англійської мови Inna Kovtun за подаровані приємні миті спілкування.

01:13 24.03.2019

Вітали директора

Вибухово-емоційно вітали учениці та учні 8 класу свою улюблену вчительку Ольга Левченко з прийдешнім святом весни 8 Березня.

01:10 24.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень