A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відначили Усесвітній день гідності

21 листопада у всьому світі відзначають Всесвітній День Гідності. Цей соціальний проект був організований у 2006 році принцем Норвегії Хоконом, професором Пеккою Хіманеном і Джоном Хоупом (членами Young Global Leaders Всесвітнього економічного форуму). У 2014 році цей захід відбувся одночасно більше ніж у 60-ти країнах світу, а у2015 році Україна вперше приєдналася до цього глобального руху завдяки ініціативі спільноти відповідального учительства EdCamp Ukraine та інших партнерів заходу.

23:48 22.11.2018

Мова - духовне багатство народу

9 листопада 2018 року вся українська спільнота відзначила День української писемності та мови. З цієї нагоди в Гринцівському НВК був проведений захід до Дня писемності. Володимир Сосюра говорив: «О мова моя! О місячне сяйво і спів солов’я, півонії, мальви, жоржини! Моря бріліантів, це – мова моя, це – мова моєї Вкраїни!», – підписуємось під кожним словом і пишаємось тим, що для кожного колегіанта українська мова щодня є теплим світлом і духовним провідником.

23:21 10.11.2018

Екскурсія до м.Харкова

«Ще б хоч трішки відпочити», – говорить дітвора, коли батьки сповіщають їм про початок навчального року. Звісно, що шкільна пора дуже відповідальна,  до навчального процесу треба підходити серйозно… Але діти залишаються дітьми. Їм завжди хочеться  дарувати приємні сюрпризи! Для того, щоб зробити дозвілля дітей цікавим і позитивним, дозволити їм не тільки відпочити від уроків і домашніх завдань, а й наситити час канікул корисними діями й інформацією, адміністрацією Гринцівського НВК було організовано екскурсійну подорож до м.Харкова.

19:52 01.11.2018

Навчальна сесія вчителів НУШ

Відповідно до графіка  підготовки вчителів початкової школи Сумської області, які навчатимуть учнів 1 класів у 2019/20 навчальному році, розпочалися навчальні сесії для учителів міста та району. Участь у них бере вчителька Гринцівського НВК ДУБОВИК Тетяна Миколаївна.

19:09 01.11.2018

Інавгурація новообраного Президента

26 жовтня у нашому закладі освіти відбулася інавгурація новообраного Президента учнівського самоврядування, учениці 10 класу ГРИЩЕНКО Дар'ї. З вітальним словом виступила директор Гринцівського НВК, яка привітала "посадовицю" з новим статусом та побажала сили й наполегливості на новій посаді. А регалії влади Дар'я отримала з рук вже екс-Президента СРІБНЯК Каміли.

18:49 01.11.2018

ВИБОРИ - 2018

Минулої п'ятниці у школі відбулися вибори Президента учнівського самоврядування. Цьогоріч на цю посаду претендувало троє учасників: Лисенко Тетяна (8 клас), Хомишенко Денис (9 клас) та Грищенко Дар'я (10 клас). Участь у процедурі голосування взяло 62 виборці з числа учнів, педагогів та працівників школи. За результатами підрахунку голосів перемогу з результатом 48% здобула учениця 10 класу ГРИЩЕНКО Дар'я Русланівна, 2003 року народження, учениця 10 класу Гринцівського НВК.

17:06 28.10.2018

HALLOWEEN У ШКОЛІ

25 жовтня, напередодні святкування свята Дня всіх святих вчителькою іноземної мови ЛОБОДОЮ Оксаною Іванівною був проведений тематичний розважальний захід у вигляді гри – вікторини. Хочеться відзначити, що учні творчо підійшли до його проведення: ними були приготовлені маскарадні костюми. Учні були активні, спритні і кмітливі в ході проведення гри і за участю в конкурсах і відповідях на питання. Всім дуже сподобалося і запам'яталось свято.

23:11 27.10.2018

Дебати кандидатів

24 жовтня, напередодні Дня тиші перед виборами нового Президента Гринцівського НВК, відбулися дебати між кандидатами на цю почесну посаду. Претендентів цього разу троє. Це учениця 8 класу ЛИСЕНКО Тетяна, учень 9 класу ХОМИШЕНКО Денис та учениця 10 класу ГРИЩЕНКО Дар'я. Кандидати мали можливісь озвучити свої програми, обмінятися запитаннями стосовно їх змісту та дали конкретні роз'яснення електорату на питання, що їх цікавлять. Модератором дебатів виступив координатор учнівського самоврядування школи КОБЕЦЬ Андрій Петрович.

23:48 24.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень