A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Монетки діткам

Дата: 21.02.2019 17:41
Кількість переглядів: 501

Якщо запитати батьків — якою б вони хотіли бачити свою дитину, коли вона виросте, без сумніву, всі батьки скажуть приблизно одне і теж - вони хочуть, що б їх дитина була чуйною, відповідальною, доброю. Всі ці якості розвиваються з дитинства і сприяють цьому добрі сімейні взаємини і виховання участі в доброчинності.

Благодійність в Європі — це частина життя і норма поведінки. З самого дитинства, практично з дитячого садка батьки долучають дітей до благодійних заходів — домашня випічка, марафони, виставки дитячих малюнків. Вони не бояться «нашкодити» дитині і відкрито розповідають про те, що в світі існують діти і дорослі, у яких не все так чудово в житті. У когось немає свого будинку, іграшок, а іноді навіть і їжі. Багато дітей дуже важко і довго хворіють. І всім їм потрібна допомога.

15 лютого в усьому світі відзначають Всесвітній день онкохворої дитини. Ця дата вперше зявилась у календарі у 2001 році з ініціативи Всесвітньої конфедерації батьків дітей, хворих на рак. З 2003 року цей день відзначають і в Україні. Основна мета цього дня – нагадати суспільству про проблему дитячої онкології і наблизитися до її вирішення.

Тож з ініціативи Благодійного фонду «Таблеточки» учасники освтнього процесу Гринцівського НВК взяли участь в акцію з нагоди Дня Онкохворої дитини — благодійному змаганні «Монетки діткам».

Школярі та школярки приносили копійки зі своїх «скарбничок» і класи змагалися у зборі. Також ми додали розважальні елементи, зокрема виклали ланцюжки з монеток у фойє школи і змагалися за найдовший ланцюг.

Підсумки акції будуть підведені на щопонеділковій лінійці, а всі зібрані кошти пійдуть у фонд «Таблеточки» на допомогу онкохворим дітям.

Беручи участь в акції, діти отримали дуже важливий урок – маленькі суми можна скласти у велику допомогу. Вони отримали навички відповідального життя в світі, де завжди є місце доброті і милосердя.

Ми зрозуміли, що ДОПОМАГАТИ – це ПРОСТО ...і весело!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень