A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Я маю право!»

Правова освіта була і залишається одним з пріорітетних напрямків роботи Гринцівського НВК. Саме тому в рамках реалізації правоосвітницького проекту «Я маю право!» старшокласники та старшокласниці школи знайомилися з матеріалами буклетів, люб'язно наданих Лебединським бюро правової допомоги та Охтирським місцевим центром з надання БВПД.

17:26 18.12.2018

Відкриті уроки педагогів

Гармонійний сплав молодості і досвіду сьогодні панував у Гринцівському НВК. Адже свою професійну майстерність демонстрували під час показових уроків вчителі КАПУСТА Ліна Вікторівна та БЯТОВА Ганна Дем'янівна.

00:02 09.12.2018

Початок Тижня правових знань

Правова освіта була і залишається одним з пріорітетних напрямків роботи Гринцівського НВК. Саме тому в рамках проведення старшокласники та старшокласниці школи знайомилися з матеріалами буклетів, люб'язно наданих Лебединським бюро правової допомоги та Охтирським місцевим центром з надання БВПД.

00:02 09.12.2018

Сесія обласної школи «Лідер»

30 листопада відбулася сесія обласної школи «Лідер». 47 учасників взяли участь у тренінгових заняттях з тем: «Імідж сучасного оратора», «Публічні промови як форми ділової комунікації». Учасники обмінялися досвідом та окреслили плани на майбутнє.

00:02 09.12.2018

Добротою зігріваючи серця

3 грудня у Гринцівському НВК було проведено виховний захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю "Добротою зігріваючи серця". З вступним словом до присутніх звернулася вчитель іноземної мови ЛОБОДА Оксана Івнівна, яка повідомила, як у нашій державі піклуються про людей з вадами розвитку. Учні школи, що зіткнулися з подібною проблемою у своєму житті, отримали солодкі подаруночки.

00:02 09.12.2018

на гостину до сільського голови

Ми навіть уявити собі не могли, але це сталося... Учні Гринцівського НВК за одним столом з сільським головою ДИКИМ Віктором Петровичем смакують запашним чаєм з тістечками. Саме так закінчувалася екскурсія коридорами сільської ради, куди завітали учні 9 класу разом з вчителем правознавства КОБЦЕМ Андрієм Петровичем на запрошення депутатського корпусу.

00:02 09.12.2018

Хто ти, СНІДе, ворог чи учитель?!

30 листопада напередодні Міжнародного Дня боротьби зі СНІДои у Гринцівському НВК класним керівником 10 класу ЛОБОДОЮ Оксаною ІВанівною було проведено відкритий виховний захід "Хто ти, СНІДе, ворог чи учитель?!" Учні розіграли сценку "Суд над СНІДом", з якої дізналися про історію виникнення та розповсюдження хвороби. Також переглянули фільм "Життя на повну силу".

00:02 09.12.2018

Відзначили День Збройних сил України

6 грудня колектив Гринцівського НВК взяв участь у святкуванні Дня Збройних сил України. Зокрема, у закладі було проведено творчі конкурси «Малюнок на фронт», «Вірш захиснику», «Лист герою». Вчитель Захисту Вітчизни КРАМАРЕНКО Олександр Миколайович провів загальношкільний виховний захід «На варті України» та організував перегляд старшокласницями та старшокласниками фільму «Дебальцеве».

00:02 09.12.2018

Заслужена перемога волейболістів

23 листопада відбулися змагання відкритої першості Лебединської районної ДЮСШ з волейболу  серед юнаків та дівчат 2003 – 2004  р.н. У них взяли участь 6 збірних. У запеклій боротьбі з командами Рябушківського НВК, Михайлівської ЗОШ та М.Висторопського НВК (всіх суперників було подолано з «сухим» рахунком по 2:0), доклавши немало зусиль, наші спортсмени здобули почесне І місце. Окремо було нагороджено Індика Євгенія як кращого розігруючого.

22:22 23.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень