Організація харчування
Онлайн-курс «Основи здорового харчування для учнів 1–4 класів»
17:52 04.02.2023
Як організувати харчування у закладі освіти з нуля
22:35 03.02.2023
Як формувати здорові звички у дитини: поради
23:08 23.01.2023
КОРИСНЕ ХАРЧУВАННЯ У ШКОЛІ ТА ВДОМА
20:27 09.01.2023
Перспективне чотиритижневе меню на зимовий період 2022 року
Перспективне чотиритижневе меню для харчування вихованців закладів дошкільної освіти (вікова група1-4 роки сніданки, обіди) Лебединської міської територіальної громади на зимовий період 2022 року00:01 22.01.2022
МОЗ оприлюдило технологічні карти для страв, що готуватимуть учням у школах. Технологічна документація містить детальні рецепти приготування страв із зазначенням маси продуктів на одну порцію. Зокрема, вказано як приготувати зелений борщ зі шпинатом, морквяний, картопляний або сочевичний крем-суп.
13:15 29.12.2021
14:26 28.12.2021