A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська гра-конкурс "Соняшник"

????????????05 березня учні Гринцівського НВК взяли участь у Всеукраїнські грі-конкурсі "Соняшник". В конкурсі взяли участь 36 учнів 1-11-х класів.Сподіваємось на добрі результати.????????????

01:07 24.03.2019

«ЗІРКИ НАРОДЖУЮТЬСЯ В УКРАЇНІ - 2019».

26 лютого у місті Лебедині відбувся районний конкурс юних вокалістів та хореографічних колективів «ЗІРКИ НАРОДЖУЮТЬСЯ В УКРАЇНІ - 2019».

01:06 24.03.2019

1 БЕРЕЗНЯ У ГРИНЦІВСЬКОМУ НВК ВІДБУВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК З ФАКТЧЕКІНГУ.

Учні та учениці школи під керівництвом координатора - вчителя Громадянської освіти КОБЦЯ Андрія взали участь у Всеукраїнському занятті з пошуку фактів, яке тривало в цей день одночасно по всій Україні.

23:40 01.03.2019

Наш чемпіон

Вітаємо команду Лебединського району з перемогою в обласних змаганнях з волейболу. Приємно відзначити, що у складі переможців ми мали свого гравця - учня 10 класу ІНДИКА Євгенія.

23:30 01.03.2019

Оновлена фотозона

Весна ще несміливо заглядає до нас через сторінку календаря, а у Гринцівському НВК вже всі готові до її приходу. Ось яку чудову фотозону оформили виховательки ДНЗ Нестеренко Ірина Анатоліївна та Нечухрана Тетяна Іванівна. Тож тепер кожен бажаючий зможе зробити світлинку на пам'ять про незабутні дні навчання у нашому закладі.

23:30 01.03.2019

Профорієнтаційна робота

За сприяння Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості серед учнів та учениць 9-11 класів Гринцівського НВК було проведено профорієнтаційну роботу. Під час виступу перед школярами вчитель правознавства КОБЕЦЬ Андрій презентував профорієнтаційну платформу: “Моя професія: консультативна мережа”, наголосивши, що результатом професійного самовизначення випускників у сучасних умовах має стати готовність до професійного і кар’єрного зростання, а також освіта впродовж всього життя, постановка цілей та вміння досягати їх. На завершення зустрічі слухачі отримали інформаційні буклети.

23:30 01.03.2019

«Крым – ваш? Никогда! Ни сейчас. Ни вчера. Крым – крымский…»

З метою вшанування подвигу кримчан, які в 2014 році стали на захист української державності та цілісності нашої країни і здійснили мужню спробу спротиву незаконній окупації Кримського півострову, з метою підвищення патріотичного духу в молоді, поширення правдивої інформації про участь мешканців Кримського півострова в обороні своєї землі від агресора, вчителем історії КОБЦЕМ Андрієм було проведено урок для учнів та учениць 8-10 класів «Крым – ваш? Никогда! Ни сейчас. Ни вчера. Крым – крымский…»

23:30 01.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень