A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відкритий урок у третьому класі

"Узагальнення з теми "Іменник"". Креативна вчителька ДУБОВИК Тетяна Миколаївна, відкриті до засвоєння нових знань учні та учениці, сучасні інтерактивні методи відповідно до Концепції НУШ... Ось вам інгрідієнти успішного уроку.

17:41 21.02.2019

#СтопБулінг

Міністерство юстиції в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!» за підтримки МФ «Відродження» та за сприяння Національної поліції України розпочинає інформаційну кампанію #СтопБулінг, орієнтовану на дітей та їх батьків.

17:41 21.02.2019

Нові надходження до бібліотеки

Завдяки тісній співпраці Гринцівського НВК та Українського інституту національної пам'яті в особі пана Володимира Вятровича, бібліотека закладу освіти поповнилася новими надходженнями. Подарункові видання стануть в нагоді всім тим. хто цікавиться історією свого народу та готується до складання ЗНО.

17:41 21.02.2019

"All in red" ("Всі в червоному")

З нагоди дня святого Валентина у школі пройшла акція "All in red" ("Всі в червоному"). Дякуємо всім учасникам та учасницям, які взяли участь у проведенні заходу.

17:41 21.02.2019

Підтримуємо військовополонених моряків

Останнім часом увага українського суспільства прикута до долі військовополонених моряків, захоплених російською стороною у Керченській протоці за начебто незаконний перетин державного кордону Російської Федерації, яких держава-агресор протиправно утримує під вартою у слідчих ізоляторах міста Москви. Серед захоплених у полон моряків знаходиться уродженець села Глазове Шосткинського району, командир малого броньованого артилерійського катера «Нікополь», старший лейтенант Військово-Морських Сил Збройних Сил України Небилиця Богдан Павлович. Незважаючи на те, що керівництвом нашої держави та її органами із залученням міжнародного співтовариства робиться усе для якнайшвидшого звільнення та повернення полонених моряків на Батьківщину, 15 січня 2019 року російських суд продовжив обраний для них запобіжний захід тримання під вартою до 24 квітня 2019 року.

17:41 21.02.2019

Панно з копійок

У ході проведення акції "Монетки діткам" від БФ "Таблеточки" з нагоди Дня Онкохворої дитини, що відзначається щорічно 15 лютого, учні та учениці Гринцівського НВК змагалися у виготовленні панно з принесених копійок. Визначити найкращу роботу можете саме ви, наші дорогі читачі. Все дуже просто: уподобайте своїм like-ом ту світлинку, якій ви найбільше симпатизуєте і ми відзначимо переможців на щопонеділковій лінійці.

17:41 21.02.2019

Відзначили Міжнародний день рідної мови

В землі віки лежала мова І врешті вибилась у світ. О мово, ночі колискова! Прийми наш радісний привіт. Навік пройшла пора безславна,  Цвіти і сяй, моя державна!

17:41 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень