A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Реалізація проєкту «Державність та патріотизм»

Зважаючи на важливість та актуальність розвитку та впровадження системи національно-патріотичного виховання серед учнівської молоді та в рамках реалізації проєкту «Державність та патріотизм», у Гринцівському НВК проведено тематичний урок історії з використанням електронних матеріалів Сумського історичного порталу.

00:45 08.11.2019

Урок біології у 8 класі

Урок біології у 8 класі на тему "Надання першої допомоги при порушенні опорно-рухової системи. Практичне заняття". Вчитель Нина Очколас Коротченко, медична працівниця Светлана Галушка Шило.

00:45 07.11.2019

Урок історії у 5 класі

Робота з картами - одна з головних компетентностей сучасного історика, а вміння працювати з ними має формуватися з перших уроків вивчення історії. Цього мистецтва навчає 5-класників викладач історії Гринцівського НВК Андрій Кобець під час проведення практичних занять.

00:45 06.11.2019

Вітання ювіляру

Адміністрація та профспілковий комітет Гринцівського НВК щиро вітають з ювілейним Днем народження водія шкільного автобуса КАПУСТЯНА Олександра Дмитровича. Бажаємо Вам, шановний ювіляре, міцного здоров’я, терпіння, сімейного благополуччя та довгих років життя!

12:45 02.11.2019

Засідання районної школи для активної учнівської молоді "Лідер"

У Лебединському районному будинку дитячої та юнацької творчості зранку зібралось близько 15 учнів із освітніх закладів Лебединського району на навчальну сесію . Серед них - і активіст учнівського самоврядування Гринцівського НВК, учень 10 класу Хомишенко Денис.

12:45 01.11.2019

Екскурсія до Харкова

Ура?Канікули?Учні нашоі школи отримали масу незабутніх емоцій у м.Харків. Ми побували у ФельдманЕкоПарку та парку Горького. Вражень вистачить до наступноі поіздки, а ви з нами?

11:45 01.11.2019

Конкурс малюнка

Традиційно з нагоди проведення Дня охорони праці в Україні розпочато прийом дитячих малюнків для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

00:45 01.11.2019

Засідання клубу «GгееnLаb»

У межах обласного соціально-освітнього проекту «Кожна дитина має право» та з метою створення інноваційного освітнього середовища; формування екологічної культури та свідомості підростаючого покоління, 30 жовтня на базі районного будинку дитячої та юнацької творчості керівником гуртків еколого-натуралістичного відділення Гончар С.О. було проведено засідання клубу «GгееnLаb». У його роботі взяла участь учениця 9 класу Грищенко Ірина.

13:13 30.10.2019

Працювала Школа креативних мистецтв

Сьогодні, 30 жовтня, на базі районного будинку дитячої та юнацької творчості розпочала свою роботу Школа креативних мистецтв. У її роботі взяли участь учениця 7 класу Терновська Юлія та учениця 9 класу Куксенко Анастасія. Діти знайомилися з секретами декупажу.

12:13 30.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень