A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Насильству - НІ!!!

У Гринцівському НВК триває акція "16 днів проти насильства". Зокрема, сьогодні практичним психологом школи НЕСТЕРЕНКО Іриною Анатоліївною було проведено тренінгове заняття у 3 класі. Учні ознайомилися з різними видами насильства, яким вони сказали своє категоричне "НІ"!!!

22:38 06.12.2019

Змагання до Дня Збройних Сил України

Сьогодні в Україні відзначають 28 річницю заснування Збройних Сил. Саме тому всі уроки фізкультури, проведені вчителем КРАМАРЕНКОМ Олександром Миколайовичем, носили змагальний зміст та були спрямовані на виховання кращих якостей майбутнього оборонця нашої держави.

22:38 06.12.2019

Місячник відкритих уроків

У Гринцівському НВК триває Місячник відкритих уроків. Цього разу навички компетентнісного підходу до організації освітнього процесу у початковій школі демонстрували ДИКА Юлія Анатоліївна та ДУБОВИК Тетяна Миколаївна.

22:52 05.12.2019

Відкритий урок Ковтун І.В.

Спілкування іноземними мовами. Уміння належно розуміти висловлене іноземною мовою, усно і письмово висловлювати і тлумачити поняття, думки, почуття, факти та погляди (через слухання, говоріння, читання і письмо) у широкому діапазоні соціальних і культурних контекстів. Уміння посередницької діяльності та міжкультурного спілкування. Ось головні компетентності, якими повинна озброїти сучасного школяра Нова українська школа.

22:38 03.12.2019

Урок Доброти

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю, 03 грудня вчителем основ здоров’я КРАМАРЕНКОМ Олександром Миколайовичем було проведено Урок Доброти «Твори добро, бо ти - Людина». Також в цей день класоводами та класними керівниками проведено виховні заходи у класних колективах, де обговорювалося питання толерантного ставлення до осіб з обмеженими можливостями.

22:38 03.12.2019

Олімпіада з правознавства

У перший день зими свої знання з юриспунденції демонстрували учні 9 класу Гринцівського НВК Вова Гриценко, Ірина Грищенко та Анастасия Куксенко. Приводом стала участь у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

22:38 01.12.2019

"СВЯТО ВРОЖАЮ"

В останній навчальний день осені вчителькою 2 класу ЛОБОДОЮ Мариною Олексіївною було проведено відкрите виховне заняття "СВЯТО ВРОЖАЮ" для наших наймолодших нушат. Дітлахи виконували вокальні та хореографічні номери, представили цікаве інсценування. Гості свята також не залишилися осторонь. Вони відгадували осінні загадки та станцювали з дітлахами запальний танець.

22:38 29.11.2019

Конкурс «Фінансова грамотність» від "Всеосвіта"

Тема фінансів завжди є актуальною у суспільстві: ми повинні правильно розпоряджатися власним бюджетом, грамотно інвестувати кошти в ту чи іншу сферу, розуміти основні економічні процеси тощо. З метою підвищення кількості фінансово-свідомих громадян і покращення рівня знань з фінансової грамотності, «Всеосвіта» оголосила про старт конкурсу «Фінансова грамотність» з тестовими завданнями для осіб всіх вікових категорій і гарантованими подарунками. І, звичайно ж, ми не могли обійти своєю увагою цієї події. З 4 до 24 листопада під керівництвом вчительки ЛЕВЧЕНКО Ольги Валеріївни учениці та учні 6-7 класів брали активну участь у конкурсі. І не безрезультатно. На щопонеділковій лінійці кращим учасницям та учасникам конкурсу були вручені Дипломи та Сертифікати, а їх батькам - Листи-подяки від порталу "Всеосвіта".

22:38 25.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень