A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Екскурсія до м.Суми

Зимові канікули - найкраща пора для малюків, що дарує розваги в сніжки, катання на санчатах, лижах і ковзанах. І так як цьогорічна зима поки що не подарувала дітлахам цих розваг, ми самі вирішили подарувати їм свято - поїздку до м. Суми. Спочатку учні відвідали головну ялинку міста, потім переглянули виставу у театрі ім. Щепкіна. Та найбільше задоволення, масу вражень та захоплень вони отримали відвідавши розважальний центр ,,Халабуда'', де на них чекали різні атракціони, подаруночки та звичайно ж смаколики. Втомлені, але задоволені, дітлахи повертались додому.

23:36 27.12.2019

Новорічні ранки розпочато

21 грудня у нашій школі розпочалися новорічні ранки. Першими атмосферу святкового дійства відчули учениці та учні 2-6 класів.

23:25 21.12.2019

Готовність №1

Менше 12 годин залишилося до початку новорічного ранку для учнів та учениць 2-6 класів.

23:25 20.12.2019

Новорічна фотозона

Лічені дні залишилися до початку різдвяно-новорічних свят, а підготовка до їх відзначення - у самому розпалі. Так, у фойє нашого закладу вже облаштовано святкову фотозону, тож всі відвідувачі школи можуть зробити світлину на згадку.

23:19 16.12.2019

Поліція у школі

Сьогодні до нашої школи завітала інспектор ювенальної превенції Лебединського ВП ГУНП України в Сумській області КРИНИЦЬКА Тетяна Олександрівна. Під час бесіди пані Тетяна розповіла неповнолітнім про їх права та обов'язки як учасників освітнього процесу, ознайомила з найпоширенішими видами правопорушень, скоюваних у підлітковому віці та окреслила межі юридичної відповідальності за подібні діяння.

23:19 16.12.2019

ВІТАЄМО з днем народження

Сьогодні свій День Народження святкує Директор Гринцівського НВК ЛЕВЧЕНКО ОЛЬГА ВАЛЕРІЇВНА. Колектив закладу щиро вітає свою чарівну колегу-наставницю та від усієї душі бажає іменинниці міцного здоров’я, благополуччя, щастя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Нехай Вас, Ольго Валеріївно, підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. А доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. А ще бажаємо...

00:52 14.12.2019

З днем народження, колего

Сьогодні святкує свій день народження компетентний, креативний, талановитий, професіонал своєї справи КОБЕЦЬ АНДРІЙ ПЕТРОВИЧ! З Днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, чудову людину, як Ви, — вдвічі приємніше. Щиро бажаємо, щоб у Вас завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості. Хай Вас Бог благословляє на добрі справи! З повагою колектив Гринцівського НВК

00:52 12.12.2019

Розважально-виховний захід "СЛАБКА ЛАНКА".

10 грудня з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту прав людини у Гринцівському НВК вчителем правознавства КОБЦЕМ Андрієм Петровичем було проведено розважально-виховний захід "СЛАБКА ЛАНКА". 8 учнів та учениць 9-10 класів визначали, хто ж у цьому навчальному році носитиме неофіційний титул кращого знавця права. Всього учасникам довелося подолати 6 раундів змагання, втрачаючи по одному гравцеві. А у фіналі зустрілися найдостойніші. За результатом змагання, перемогу виборола учениця 9 класу Збержевська Альона, яка отримала грамоту з рук директора школи а від організаторів - солодкий подарунок.

23:52 10.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень