A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Підготовка харчоблоку до нового навчального року

Питання організації харчування учасників освітнього процесу постійно знаходиться на контролі адміністрації Гринцівського НВК. Тож, з метою підготовки школи до нового навчального року працівниками закладу було проведено ремонт харчоблоку. А для точності обліку харчових продуктів коштами районного бюджету було придбано напольні ваги.Питання організації харчування учасників освітнього процесу постійно знаходиться на контролі адміністрації Гринцівського НВК. Тож, з метою підготовки школи до нового навчального року працівниками закладу було проведено ремонт харчоблоку. А для точності обліку харчових продуктів коштами районного бюджету було придбано напольні ваги.

11:50 15.07.2020

Відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти

Відповідно до плану роботи 08.04.2020 відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Лебединської районної державної адміністрації, яке пройшло режимі онлайн. Серед 26 проатестованих педагогічних працівників району, двоє - наші колеги.

23:37 08.04.2020

Мамине свято в 4 класі

Мама - найрідніша людина у світі. Вона зігріває нас своїм теплом, пестить, любить, співає колискову, навчає всіх мудростей життя. Мабуть, саме тому, в перші дні весни, коли весняне сонечко дарує нам свої лагідні промінчики, ми і святкуємо мамине свято. Четвертокласники також привітали своїх любих мам та бабусь, подарувавши їм веселі пісні, запальні танці та віночок побажань.

17:09 07.03.2020

ірки народжуються в Україні

"Самый лучший день был у меня вчера")) Так співатимуть наші учні на другий день після конкурсу "Зірки народжуються в Україні". А чому? А тому, що перемога наша?Вітаю з першим місцем учасників вокально-хореографічного колективу! Вперед і тільки вперед)

16:44 28.02.2020

Масляна-2020

Сьогодні у Гринцівському НВК було весело та гамірно. Уся шкільна родина проводжала зиму та зустрічала весну співами, танцями та веселими іграми.

16:42 27.02.2020

Відвідини театру

Сьогодні, 25 лютого, з нагоди 149-ї річниці з дня народження Лесі Українки, учениці та учні 7-10 класів побували у Сумському обласному академічному театрі драми і музичної комедії ім. М.С. Щепкіна, де переглянули виставу «Лісова пісня» за однойменною п’єсою видатної української поетеси.

16:33 25.02.2020

Районне пробне ЗНО-2020

Протягом 20-21 лютого учні 11 класу Гринцівського НВК взяли участь у районному пробному ЗНО з української мови і літератури, біології та історії України.

16:33 22.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень