A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем української хустки

Хустка завжди в Україні була в пошані. Чи то літня спека, а чи зимові холоди. Тренд підтримують і юнки Гринцівського НВК.

00:04 07.12.2020

Нагодуй пташку в зимку

Наші вихованці Гринцівського ДНЗ приєднуються до акції "Нагодуй пташку в зимку".

10:24 02.12.2020

Територія творчості

1 грудня було підведено підсумки районного фестивалю "Територія творчості", який протягом листопада, зважаючи на карантинні обмеження, проходив у дистанційному режимі. Наша школа багата на таланти, тож оминути своєю увагою дане дійство ми просто не мали права. Стараннями вчительки музичного мистецтва Марини ЛОБОДИ було підготовлено виступи учасниць, відзнято та направлено для участі у фестивалі відео художніх виступів. І результат не забарився.

10:24 01.12.2020

Відзначення Дня пам'яті жертв голодомору

З нагоди відзначення Дня пам'яті жертв голодомору у Гринцівському НВК проведено ряд тематичних інформаційних, освітніх, патріотично-виховних заходів, у тому числі з широким використанням сучасних технологій, дистанційних та безконтактних форм:

10:32 29.11.2020

«Мій друг – активний рух!»

Учень 10 класу Гриценко Володимир бере участь в обласному спортивно-масовому онлайн-заході серед учнів закладів освіти Сумської області «Мій друг – активний рух!»

10:32 28.11.2020

"Ми пам'ятаємо! Ми не забудемо!"

Напередодні Дня пам'яті жертв голодоморів, який відзначається у четверту суботу листопада, у 3 класі відбувся захід "Ми пам'ятаємо! Ми не забудемо!"

10:32 28.11.2020

Як швидко плине час...

Здається, тільки вчора ця молода, енергійна, весела дівчина була сама першокласницею. Моя маленька, старанна й відповідальна учениця. Жодне свято в класі не проходило без її дзвінкого співу. А сьогодні вона студентка-практикантка, вже майже моя колега, знайомить найменших НУШат з водою та її властивостями. Сподобалось малюкам досліджувати, виконувати завдання від ведмедика Теді, подорожувати разом з краплинкою.

10:32 26.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень