A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Як швидко плине час...

Здається, тільки вчора ця молода, енергійна, весела дівчина була сама першокласницею. Моя маленька, старанна й відповідальна учениця. Жодне свято в класі не проходило без її дзвінкого співу. А сьогодні вона студентка-практикантка, вже майже моя колега, знайомить найменших НУШат з водою та її властивостями. Сподобалось малюкам досліджувати, виконувати завдання від ведмедика Теді, подорожувати разом з краплинкою.

10:32 26.11.2020

Започатковуємо традиції 1 класу НУШ

Кожен клас має свої традиції. Сьогодні у першому класі маленьких НУШат нова традиція - на ранковому колі вітати іменинників. Ми вітали Сіробабу Машу з її шестиріччям. Діти кожен по черзі висловлювали свої побажання. А яке ж свято без подарунків?! Тому і ми підготували Маші свої сюрпризи - медаль та сертифікат іменинниці, шестірку-королеву.

10:32 26.11.2020

Відзначили День Гідності та Свободи

Цей рік по справжньому особливий. У зв'язку з карантинними обмеженнями навіть традиційні масові заходи з нагоди Дня Гідності та свободи довелося проводити по класах. Та виховний вплив від того не зменшується.

22:26 21.11.2020

Олімпіада з англійської мови

14 листопада учениця 8 класу Юлія Терновська взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. Ученицю до участі в олімпіаді готувала вчителька Юлия Александровна

22:37 14.11.2020

9 листопада - день української мови та писемності.

Для своїх першокласників я підготувала і провела виховний захід ,, Мова - найбільший скарб народу''. Малята дізналися про історію свята, відгадували загадки про мову, обговорювали прислів'я, переглянули відеоказочки ,,Казка про Мову'' та ,,Пані Каліграфія'' .

22:37 09.11.2020

Виховна година, присвячена Дню української писемності та мови

А чи знаєте ви, яке найдовше слово в українській мові, яка літера є найуживанішою і скільки всього слів налічує наша рідна мова? Звичайно, більшість знає відповіді на ці запитання, а от третьокласники та третьокласниці ці знання опановували в ході виховної години, присвяченої Дню української писемності та мови.

22:37 09.11.2020

Сьогодні відзначають 76-ту річницю вигнання нацистських окупантів з України

28 жовтня 2020 року в Україні відзначають 76-ту річницю вигнання нацистських окупантів з України. Цього дня вшановують пам’ять всіх українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів з нашої країни.

00:39 28.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень