A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Національний парламентський урок «Що таке Парламент та як він впливає на моє життя?»

20 травня на запрошення громадської організації «Global Office», учні 10 класу під керівництвом викладача громадянської освіти Андрія Кобця взяли участь в наймасовішому Національному парламентському уроці «Що таке Парламент та як він впливає на моє життя?», який проведено в рамках міжнародного Тижня відкритості «Партнерства «Відкритий уряд».

15:20 20.05.2021

День Європи у 5 класі

З нагоди відзначення Дня Європи в Україні, вчителькою англійської мови Инна Ковтун проведено інформаційно-розважальний захід для учнів 5 класу. Діти розгадували ребуси, малювали прапори країн Європи та залучалися до інших активностей. Одним словом, з нового боку відкрили для себе Європу, не виходячи з класної кімнати.

15:25 15.05.2021

14 травня 2021 року Україна вперше відзначила День пам'яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни.

Для учнів 10 класу, які цьогоріч розпочали вивчати факультативний курс Історія Голокосту, вчителем історії Андрій Кобець було проведено просвітницький захід "Пам'ятати заради майбутнього".

15:28 14.05.2021

Учні 4 класу виготовили маки-символи пам'яті

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Тому учні 4 класу виготовили маки-символи пам'яті, щоб увічнити пам’ять про загиблих воїнів та жертв війни.

16:22 08.05.2021

День охорони праці 2021

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці 28 квітня 2021 року у школі пройшов День охорони праці та безпеки життєдіяльності під девізом «Передбачити, готуватися та реагувати на кризу - інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

14:24 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень