A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дарували приємні емоції актори лялькового театру "Пілігрим"

Свята тривають. Цього разу нам дарували приємні емоції актори лялькового театру "Пілігрим" під керівництвом Сергій Шульов. Діти переглянули повчальну історію на біблейську тематику та отримали на згадку солодкі подарунки. На знак вдячності дітлахи передали вітання своїй екс-вчительці англійської мови Инна Ковтун, з ініціативи якої вже котрий рік поспіль ми маємо можливість зустрічатися зі своїми друзями-акторами.

18:40 25.12.2021

Наша школа отримала портативний комп’ютер

У рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки з рук міського голови Олександр Бакликов директор нашого закладу Ольга Левченко отримала новий сучасний ноутбук.

14:47 24.12.2021

“Твоя суперпрофесія”

Сьогодні учні 9 та 11 класів взяли участь у мотиваційному інтерактивному онлайн-уроці “Твоя суперпрофесія” від Фонду Ріната Ахметова у рамках традиційної Акції “Рінат Ахметов – Дітям”.

22:55 17.12.2021

«Сильні, спритні та гнучкі»

З метою формування звичок до здорового способу життя, підвищення рухової активності в умовах пандемії коронавірусу COVID – 19 в Україні учениці 6 класу София Капустян та Кирюшко Ірина під керівництвом вчителя фізкультури Олександр Крамаренко беруть участь в обласному спортивно-масовому онлайн-заході серед учнів закладів освіти Сумської області «Сильні, спритні та гнучкі».

23:20 09.12.2021

"Друга світова війна. Від трагедії до пам'яті"

Сьогодні учні 8-11 класів взяли участь в он-лайн уроці-екскурсії "Друга світова війна. Від трагедії до пам'яті" від Національного музею історії України у Другій світовій війні. Школярі та школярки мали можливість здійснити віртуальну подорож кімнатами музею, оглянути їх експозиції та зануритися у вир буремних подій 1939-1945 років.

23:20 09.12.2021

Урок доброчесності

З учнями 6 класу поспілкувався вчитель основ здоров'я Олександр Крамаренко на тему доброчесності. Також діти пограли в ділову гру. Спілкування проходило з використанням дистанційних технологій.

00:04 30.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень