A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дебати кандидатів

24 жовтня, напередодні Дня тиші перед виборами нового Президента Гринцівського НВК, відбулися дебати між кандидатами на цю почесну посаду. Претендентів цього разу троє. Це учениця 8 класу ЛИСЕНКО Тетяна, учень 9 класу ХОМИШЕНКО Денис та учениця 10 класу ГРИЩЕНКО Дар'я. Кандидати мали можливісь озвучити свої програми, обмінятися запитаннями стосовно їх змісту та дали конкретні роз'яснення електорату на питання, що їх цікавлять. Модератором дебатів виступив координатор учнівського самоврядування школи КОБЕЦЬ Андрій Петрович.

23:48 24.10.2018

Посвята в хіміки

24 жовтня відбулося посвячення 7-класників до лав хіміків Гринцівського НВК.

23:30 24.10.2018

Зустріч з випускниками школи

Минулої п'ятниці до нашого закладу освіти завітали її минулорічні випускники СРІБНЯК Каміла, М'ЯУС Володимир та ЛАХТАРИНА Вадим. Вони розповіли майбутнім абітурієнтам про особливості навчання у нових для них закладах вищої та професійно-технічної освіти, особливості вступу до них. Також випускники у своїх промовах наголошували на необхідності здобуття якісної освіти з метою підготовки до ЗНО та подальшому житті.

23:19 24.10.2018

Відкриття конкурсу імені Т.Г. Шевченка

18 жовтня 2018 року у Гринцівському НВК відбулося урочисте відкриття ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу серед учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка!

18:05 19.10.2018

Участь в обласному семінарі

17 жовтня заступник директора Гринцівського НВК КОБЕЦЬ Андрій Петрович взяв участь в обласному науково-практичному семінарі керівників закладів загальної середньої освіти на тему "Інформаційно-комунікаційні технології в управлінській діяльності керівника закладу освіти".

18:05 19.10.2018

Посвята в козачата

 Історія кожного народу має свої символи. З часом, такий символ стає ознакою нації. Скажімо, для Америки – це «ковбой», «бізнесмен», для Японії – «самурай». А нашої історії неможливо уявити без козаччини.

17:47 19.10.2018

Обласні змагання з легкоатлетичного кросу

4 – 5 жовтня в м. Суми урочище «Баси» відбулися обласні змагання з легкоатлетичного кросу в залік ХХVІІ обласних спортивних ігор школярів серед учнів 2002 – 2003; 2004 – 2005 р.н. У змаганнях брали участь команди Роменкького, Глухівського, Охтирського та Лебединського районів. У загальнокомандному заліку команда Лебединського району посіла призове ІІІ місце. Команду Лебединського району представляв учень 10 класу ІНДИК Євгеній. Спортсмена до змагань готував вчитель фізичної культури КРАМАРЕНКО Олександр Миколайович.

23:06 09.10.2018

Загальношкільні батьківські збори

9 жовтня у Гринцівському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори. На порядок денний були винесені питання підсумків освітнього процесу закладу ЗЗСО у 2017/2018 навчальному році та планування на 2018/2019 н.р., організації харчування та підвезення здобувачів освіти, використання благодійних та спонсорських коштів. На всі питання порядку денного дали грунтовні роз'яснення директор Гринцівського НВК ЛЕВЧЕНКО Ольга Валеріївна та заступник директора з НВР КОБЕЦЬ Андрій Петрович. Учасники освітнього процесу в ході конструктивного діалогу ділилися своїми думками щодо вдосконалення процесу здобуття освіти учнями та вихованцями та спільно виробили пропозиції. Дані рішення були внесені до протоколу батьківських зборів.

23:06 09.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень