A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання істориків

19 вересня 2018 року вчитель історії КОБЕЦЬ Андрій Петрович взяв участь у засіданні РМО на тему: «Діяльнісний підхід як необхідна умова розвитку умінь та навичок учня,  застосування здобутих знань у практичних ситуаціях, пошуку шляхів інтеграції до соціокультурного та природного середовища» на базі  М.Висторопського НВК.

22:45 27.09.2018

Олімпійський тиждень

Протягом минулого тижня у школі вчителем фізичної культури КРАМАРЕНКОМ Олександром Миколайовичем проведено Олімпійський тиждень, в рамках якого пройшли Олімпійський урок, Олімпійська вікторина та Олімпійський флешмоб.

22:45 27.09.2018

Ярмаркували

18 вересня  учнi Гринцiвського НВК разом зi своэю вчителькою бiологii ОЧКОЛАС Нiною Василiвною взяли активну участь у районнiй благодiнiй акціi «Мирна країна — щаслива дитина». Ми дякуэмо всiм ii активним учасникам.???????

22:45 27.09.2018

Настановча сесія МАН

22 вересня на базі Сумського державного університету відбулася настановча сесія для учнів 9, 10, 11 класів закладів загальної середньої освіти, слухачів І, ІІ, ІІІ років навчання. Участь у заході взяла учениця 11 класу ВАКУЛА Настасія під керівництвом вчителя німецької мови ЛОБОДИ Оксани Іванівни. У межах навчальної сесії відбувся семінар-тренінг для керівників учнівських науково-дослідницьких робіт. А всі слухачі взяли участь у флешмобі до Всесвітнього Дня Миру.

22:45 27.09.2018

ЗНАЙ: ТИ НЕ ОДИН! РАЗОМ ПОДОЛАЄМО БУЛІНГ!

У шкільному житті, сповненому новими знаннями і цікавими подіями, виникають ситуації приниження чи знущання з однокласників, молодших школярів. Ця проблема у всьому світі має назву «булінг», її потрібно вирішувати усім дорослим.

21:42 11.09.2018

«Я МАЮ ПРАВО!»: ЗНАТИ З ДИТИНСТВА

Для всіх і кожного, незалежно від віку, важливими є поняття «право». Саме тому Міністерство юстиції України здійснює велику правопросвітницьку роботу, об’єднану у проект «Я МАЮ ПРАВО!». У ньому – кілька напрямів, усі вони важливі, адже навчають, як захистити свої права. Важливо, що серед іншого, держава не забула і про найменших громадян, яким з дитинства варто знати основу основ про права. Отож, вивчайте і знайте, щоб Україна міцніла правом, а ви виростали достойним поколінням: успішним, сильним, патріотичним.

18:53 07.09.2018

Урок мрії

Майбутнє кожного і всіх нас починається з мрії. Дітям треба вчитися мріяти по-справжньому і бачити широкі горизонти, знати, як треба йти до мети, не здаватися, що можна щодня робити на шляху до мрії, бо мрія відкриває життєве покликання. До речі, саме мрія – це головний мотиватор для того, щоб вчитися, обирати майбутню професію.

21:34 05.09.2018

Перший дзвоник пролунав

3 вересня учні Гринцівського НВК зібралися на шкільному подвір’ї щоб взяти участь в урочистому заході «Країна дитячих мрій», присвяченому святкуванню Дню Знань та святу Першого дзвоника.

21:28 05.09.2018

Перший урок

Відповідно листа Міністерства освіти і науки України №1/11-8466 від 09.08.2018 року "Про проведення Першого уроку у 2018-2019 навчальному році", з метою реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України у 2018 році та вироблення орієнтирів, які спрямують дітей у подальшому житті, допоможуть сформувати активну громадянську позицію та патріотичні почуття 3 вересня педагогами Гринцівського НВК було проведено ряд заходів.

21:28 05.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень