A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

У мальовничому селі Пересипки Путивльського району завершився обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”). Організатори гри – Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (Тихенко Л.В), Департамент освіти і науки облдержадміністрації (Гробова В.П.) та Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації (Лантушенко Д.С.) подбали про високий рівень підготовки заходу. Також до підготовки обласного етапу залучено Путивльський районний військовий комісаріат (Яцина Ю.І.), КУ СОР «Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання» (Мирошниченко Г.М.), Сумський осередок Молодіжного Націоналістичного  Конгресу (П’ятаченко В.С.), КЗ Путивльської районної ради – районний центр позашкільної роботи (Чупрун О.Г.).

22:38 12.05.2018

День Матері

У Гринцiвському НВК вiдбувся святковий концерт до Дня Матерi. На ньому були присутнi сiльський голова В. П. Дикий, генеральний директор ТОВ "Ворожбалатiнвест" М. О. Штукiн, мами, бабусi. Учнi та вчителi привiтали щирим словом, пiснями, запальними танцями всiх присутнiх на святi!!!

23:09 11.05.2018

День Перемоги

9 травня відзначили День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

23:08 11.05.2018

2017 Рік оголошено роком Японії в Україні

Кожна країна намагається встановити найбільш вдалу атмосферу взаємоспівробітництва з іншими країнами. Дуже часто це обумовлено тим, що країні необхідні партнери на міжнародній арені, оскільки вона сама неспроможна вирішити ті чи інші внутрішні проблеми. Клімат прийняття між странами світу допомагає у встановленні добрих економічних та політичних відносин і є гарантом непорушення цілісності державних кордонів та прав людини у всесвітньому середовищі. Крім того, дуже часто країнам сектору, що розвивається, необхідні закордонні інвестиції в економіку, бо саме так вони здібні перейти з розвиваючогося табору до табору розвинутих країн. Саме для цього подекуди президенти країн здійснюють візити поваги до інших країн, з наміром виявити свою повагу та з очікуванням підняття свого престижу на міжнародній арені.

12:51 27.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень