A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога птахам

Зима - дуже важка пора року для птахів. Голод дошкуляє нашим пернатим друзям.

09:39 18.01.2022

16 січня - День кіборгів

Щороку, 16 січня, в Україні відзначають День пам’яті захисників донецького аеропорту, яких за мужність та неймовірну стійкість називають кіборгами.

11:52 16.01.2022

Побували на ялинці голови

6 січня учні Гринцівського ЗЗСО побували на святковій ялинці міського голови. Діти із захопленням переглянули новорічну виставу, яку підготували працівники Лебединського ЦПО, а також отримали солодкі подарунки. Всі задоволені та з масою позитивних вражень повернулися додому.

23:07 06.01.2022

Найголовніше - дарувати дітям хвилини щастя

Говорять, що зима дарує багато чудес та несподіванок, особливо під час новорічних свят. І хоча на календарі вже 4 січня, новорічна казка для наших дітлахів ще не закінчилася, ми вирішили подарувати їм ще масу задоволення, веселого настрою і відправились у поїздку до м.Суми. Відвідали ТЮГ, де мали можливість переглянути виставу ,,Новорічні пригоди їжачка", а після антракту казкові герої Сніговик, Лисичка, Вовчик, Тигреня разом з Дідом Морозом подарували нам веселі хвилини спілкування, де ми співали та виконували руханки, відгадували загадки, грали у гру ,,Добавлялка". Мали дітлахи змогу сфотографуватись біля ялинки, Діда Мороза та Снігуроньки, чарівної арки. Відпочивши та нагулявши апетит, ми підкріпилися смачною стравою в кафе і вирушили додому.

22:19 04.01.2022

Дарували приємні емоції актори лялькового театру "Пілігрим"

Свята тривають. Цього разу нам дарували приємні емоції актори лялькового театру "Пілігрим" під керівництвом Сергій Шульов. Діти переглянули повчальну історію на біблейську тематику та отримали на згадку солодкі подарунки. На знак вдячності дітлахи передали вітання своїй екс-вчительці англійської мови Инна Ковтун, з ініціативи якої вже котрий рік поспіль ми маємо можливість зустрічатися зі своїми друзями-акторами.

18:40 25.12.2021

Наша школа отримала портативний комп’ютер

У рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки з рук міського голови Олександр Бакликов директор нашого закладу Ольга Левченко отримала новий сучасний ноутбук.

14:47 24.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень