A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Екскурсія на цілину

,, Михайлівська цілина" - природний заповідник категорії Іа згідно класифікації Міжнародного союзу охорони природи. Представляє собою ділянку плакорного лучного степу на воділі річок Груні та Сули. Це єдиний природний заповідник на території Сумської області, заповідна територія, де охороняються найбільш північні ділянки лучного степу на потужних чорноземах.

21:01 19.05.2023

"Разом до перемоги"

Саме під такою назвою пройшов у Гринцівському СБК мистецький марафон, започаткований творчим колективом комунального закладу «Лебединський міський центр культури і дозвілля» виконавчого комітету Лебединської міської ради. Увесь колектив Гринцівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів не лише долучилися до перегляду благодійної концертної програми, але й внесли посильний вклад у наближення нашої спільної ПЕРЕМОГИ, зібравши разом з односельцями 8 000 гривень.

22:41 05.05.2023

«Чорнобиль не має минулого часу»

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

22:19 26.04.2023

#деньздоровя

Здоров'я для людини має дуже важливе значення, але більшість звертає увагу на нього лише тоді, коли виникають проблеми. У народі є навіть така приказка: «Вартість здоров'я знає лише той, хто його втратив».

23:01 07.04.2023

Соціальна реклама

Дана інформація розміщена з метою виконання листа Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» від 20.03.2023 № 03-20/03-23/04 «Про розміщення соціальної реклами з безпеки на транспорті та дорогах» 

00:07 25.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень