A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

НАШІ ВІТАННЯ

Дата: від до Скинути

Співуча веселка

ВІТАЄМО ученицю 10 класу Tanetka Lusenko із зайнятим ІІ місцем у І етапі фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси", номінація - художнє виконавство" - Співуча веселка" (номінація "естрадний спів").

19:06 16.03.2021

З днем народження

Колектив Гринцівського НВК щиро вітає директора закладу - компетентного керівника, мудру наставницю та добру порадницю ЛЕВЧЕНКО Ольгу Валеріївну з Днем народження.

01:50 14.12.2020

Територія творчості

1 грудня було підведено підсумки районного фестивалю "Територія творчості", який протягом листопада, зважаючи на карантинні обмеження, проходив у дистанційному режимі. Наша школа багата на таланти, тож оминути своєю увагою дане дійство ми просто не мали права. Стараннями вчительки музичного мистецтва Марини ЛОБОДИ було підготовлено виступи учасниць, відзнято та направлено для участі у фестивалі відео художніх виступів. І результат не забарився.

00:07 04.12.2020

Дистанційна олімпіада від Всеосвіти

Протягом вересня-жовтня учні та учениці 5 класу брали участь у Всеукраїнській онлайн-олімпіаді "Осінь-2020" з української мови від Всеосвіти.

22:42 09.11.2020

ВІТАЄМО!!!

Ученицю 3 класу Білик Альону за зайняте І місце у районному етапі обласного конкурсу дитячого малюнка «Я люблю свій рідний край» у другій віковій категорії 8 – 10 років. Ученицю до конкурсу готувала вчителька образотворчого мистецтва та класна керівниця Марина ЛОБОДА.

21:19 22.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень