A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

НАШІ ВІТАННЯ

Дата: від до Скинути

Вітаємо з перемогою у фотоконкурсі

З метою пошуку та розкриття нових юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, розвитку пізнавальної та творчої діяльності дітей, формування екологічної культури у грудні поточного року було проведено І етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна!». У конкурсі взяли участь здобувачі освіти 15 закладів громади, які надіслали на конкурс 225 фоторобіт.

19:08 26.12.2022

Визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

На виконання наказу Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради від 28.11.2022 р. №128-ОД «Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», з метою бережливого ставлення до природи, залучення дітей до творчої та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій був проведений І етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція». У конкурсі взяли участь здобувачі освіти 16 закладів громади. Серед них і учні Гринцівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.   На розгляд журі було представлено 94 роботи у таких номінаціях: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, новорічна картина чи колаж, новорічний подарунок за трьома віковими категоріями: молодшою (7-10 років), середньою (11-14 років) та старшою (15-17 років).   Всі роботи відрізнялися оригінальним творчим задумом, новизною, складним технічним виконанням.  За рузультатами конкурсу компетентне журі визнало переможцями:

13:33 23.12.2022

З ювілеєм!

Сьогодні святкує свій золотоювілейний День народження чарівна жінка, любляча дружина, турботлива мама і бабуся, вчителька початкових класів ДУБОВИК Тетяна Миколаївна. Тож вся шкільна родина долучається до численних вітань на Вашу адресу. У свою чергу ми

07:48 17.01.2022

Вітаємо ювілярку!

Сьогодні святкує свою ювілейну дату прекрасна жінка, чудова людина, мудрий керівник- директорка Гринцівського ЗЗСО Левченко Ольга Валеріївна.

08:11 14.12.2021

Щорічно, у першу неділю жовтня, в Україні відзначають День працівників освіти.

Напередодні професійного свята до школи завітав генеральний директор ТОВ "Ворожбалатінвест" Микола Олексійович ШТУКІН. Від імені всього трудового колективу очолюваного ним товариства, він привітав педагогічний колектив закладу зі святом та побажав усіляких гараздів, нових досягнень, трудових звершень.

21:47 01.10.2021

Чарівні барви Лебединщини

З метою сприяння виявлення і подальшого розвитку творчо обдарованих дітей та підлітків у галузі декоративно-ужиткового мистецтва з 10 по 15 березня 2021 року було проведено міський конкурс «Чарівні барви Лебединщини». 16 березня 2021 року незалежним журі у складі працівників краєзнавчого музею та будинку культури було підведено підсумки конкурсу.

19:14 17.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень