A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Наша НУШ

Дата: від до Скинути

Перший сніг для першачків

Сьогодні навіть сама природа сприяла тому, щоб першокласники НУШ на чолі зі своєю вчителькою Ліною Вікторівною розпочали вивчати пригоди крапельки води не за партами, а у шкільному саду.

22:13 26.11.2018

11 тиждень. "Мода"

Тиждень для першачкiв НУШ видався цiкавим, захоплюючим та грайливим! А завершився він демонструванням костюмiв, які виготовили діти разом із батьками з підручних метеріалів... Елегантні школярики та вишукані школярочки із задоволенням представили себе на дефіле.

11:48 25.11.2018

10 тиждень. ТЕАТР

Протягом цього тижня у НУШ проходив тиждень пiд гаслом "ТЕАТР"! Дiти, поглибили свої знання про театральне мистецтво; ознайомились з різними видами театрів (музичний, ляльковий, драматичний, театр звірів та ін.); розширили уявлення про театральні професії (художник, гример, перукар, музикант, декоратор, костюмер, артист); креативно інсценували художні твори: казки, оповідання, віршики.

22:04 18.11.2018

Відвідини циркової вистави

Одним з улюблених дитячих розваг є цирк. У залі з тьмяним світлом, яскравими декораціями, артистами, дресированими тваринами, чарівною музикою, діти відчувають себе так, немов потрапили в казку. Цирк у житті дітей відіграє важливу роль – інформація, яку дитина отримує під час вистави, є не тільки пізнавальною, вона ще й спрямована на інтелектуальний розвиток. Дитина вчиться переживати, а дії, які відбуваються на манежі, викликають у малюка різноманітні емоції і почуття.

21:49 13.11.2018

Творимо світ власними руками

Вiдповідно до Концепції «Нова українська школа» діти мають пізнати світ цілісно, бо в шість років їм складно ділити його на математику, літературу й природознавство.

20:33 09.11.2018

На уроці англійської мови

Прагнення вчителя утримати інтерес школярів до навчальної праці втілюється через використання нестандартних уроків, які мають незвичайні задуми, організацію, методику проведення. Саме так проходять уроки англiйськоï мови у 1 класі НУШ під керівництвом вчмтеля КОВТУН Інни Василівни!!!

12:28 28.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень