A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: від до Скинути

Nурнір формату «Що? Де? Коли?»

З нагоди 75 річниці створення Організації об’єднаних націй Програма розвитку ООН в Україні та The GAME організовують турнір формату «Що? Де? Коли?». 24 жовтня 1945 року вступив в силу статут Організації об’єднаних націй і цей день визнано офіційним «Днем ООН». 27 жовтня 2020 року запрошую вас приєднатися до участі в онлайн-грі, під час якої ми будемо розбиратися, що ми знаємо про ООН, що організації вдалося досягти глобально і як країни можуть впливати на це локально. Формат На вас чекає 20 запитань та по 1 хвилині роздумів на кожне. До участі запрошую учнів 8-11 класів. Для формування команди маємо набрати 6 чоловік. Не лякайтесь серйозності теми. Ви можете не знати конкретний рік створення якоїсь агенції ООН чи аспекти роботи організації в Ефіопії, але з легкістю здогадатись про правильну відповідь. Адже питання не на знання фактів, а на логіку та кмітливість від дворазового володаря кришталевої сови Володимира Островського. Додатковою фішкою гри буде одночасне обговорення варіантів відповідей народними депутатами та представниками агенцій ООН в Україні прямо в студії разом з ведучими в прямому ефірі. Тому ви будете змагатись за першість не тільки між своїми командами, а і з командою гостей у студії. Гра відбуватиметься на базі Telegram-каналу. Переможці отримають термочашки і еко сумки. Бажаючі взяти участь у грі прошу поставити "+" у коментарі до цього посту.

20:53 25.10.2020

«КОЛОСОК осінній–2020»

26 листопада 2020 року Міжнародний природничий інтерактивний учнівський конкурс «КОЛОСОК» знову збирає своїх шанувальників.

00:01 15.10.2020

Призупинено освітній процес

Шановні учні та їх батьки! Відповідно до наказу відділу освіти, 30-31.01.2020 року освітній процес у закладах загальної середньої освіти району ПРИЗУПИНЕНО. Без зайвої потреби не залишайте власних осель. Суворо дотримуйтесь всіх правил техніки безпеки! Про випадки захворювання чи виникнення надзвичайних ситуацій негайно повідомляти класних керівників та класоводів. З повагою, адміністрація Гринцівського НВК.

08:40 30.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень