A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Оновлена фотозона

Весна ще несміливо заглядає до нас через сторінку календаря, а у Гринцівському НВК вже всі готові до її приходу. Ось яку чудову фотозону оформили виховательки ДНЗ Нестеренко Ірина Анатоліївна та Нечухрана Тетяна Іванівна. Тож тепер кожен бажаючий зможе зробити світлинку на пам'ять про незабутні дні навчання у нашому закладі.

23:30 01.03.2019

Профорієнтаційна робота

За сприяння Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості серед учнів та учениць 9-11 класів Гринцівського НВК було проведено профорієнтаційну роботу. Під час виступу перед школярами вчитель правознавства КОБЕЦЬ Андрій презентував профорієнтаційну платформу: “Моя професія: консультативна мережа”, наголосивши, що результатом професійного самовизначення випускників у сучасних умовах має стати готовність до професійного і кар’єрного зростання, а також освіта впродовж всього життя, постановка цілей та вміння досягати їх. На завершення зустрічі слухачі отримали інформаційні буклети.

23:30 01.03.2019

«Крым – ваш? Никогда! Ни сейчас. Ни вчера. Крым – крымский…»

З метою вшанування подвигу кримчан, які в 2014 році стали на захист української державності та цілісності нашої країни і здійснили мужню спробу спротиву незаконній окупації Кримського півострову, з метою підвищення патріотичного духу в молоді, поширення правдивої інформації про участь мешканців Кримського півострова в обороні своєї землі від агресора, вчителем історії КОБЦЕМ Андрієм було проведено урок для учнів та учениць 8-10 класів «Крым – ваш? Никогда! Ни сейчас. Ни вчера. Крым – крымский…»

23:30 01.03.2019

Змагання з волейболу

На базі Будильського НВК відбулися змагання І (районного) етапу чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти по віковим групам: 2002 р.н. та молодші, 2005 р.н. та молодші. У старшій віковій категорії серед команд юнаків І місце Рябушківський НВК (вчитель Олександр Панченко), ІІ місце Гринцівський НВК, (вчитель Олександр Крамаренко), ІІІ місце Василівська ЗОШ (вчитель Святослав Карпенко); серед юнаків молодших першою була команда М.Висторопського НВК (вчитель Анатолій Шило), ІІ місце Пристайлівський НВК (вчитель Ігор Коваленко); серед дівчат старших І місце М. Висторпський НВК, ІІ місце Будильський НВК (вчитель Алла Кір’яненко). Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти Лебединської РДА.

23:29 01.03.2019

Готуємось до ЗНО

Щойно відбулося районне пробне зовнішнє незалежне оцінювання, а педагоги Гринцівського НВК вже приступили до детального розбору завдань сертифікаційних робіт.

23:25 01.03.2019

Отримали запрошення на пробне ЗНО

Вже незабаром нашим випускникам доведеться складати перший дорослий іспит у їхньому майже самостійному житті. Мова про зовнішнє незалежне оцінювання 2019.

23:25 01.03.2019

Наші у МАН

20 та 21 лютого учениця 11класу Гринцівського НВК Вакула Настасія взяла участь в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

23:22 01.03.2019

Літературний конкурс «У вінок Кобзареві»

Щовесни, коли тануть сніги,  І на рясті просяє веселка Повні сил і живої снаги Ми вшановуєм пам’ять Шевченка. Тарас Шевченко…Геній, мислитель, пророк. Людина незвичайної долі й незвичайного таланту, що здобула світову славу. Кожне покоління знаходить для себе близьке і зрозуміле в поезіях Шевченка. Чи не тому, що твори говорили про добро і зло, про любов і ненависть, про вірність і зневагу... Поезія Кобзаря - це поезія вічних питань, поезія пошуку істини. Це поезія болю і страждань, поезія людських почувань, поезія боротьби, віри і волі... I все це віддзеркалилось у Слові поета. 22 лютого 2019 року у Лебединській районній бібліотеці відбувся літературний конкурс «У вінок Кобзареві». Учні Гринцівського НВК завітали до бібліотеки і взяли участь в конкурсі. На заході учні дізналися про цікаві та невідомі факти із життя Т.Г.Шевченка, згадали його вірші.

23:22 01.03.2019

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

18:06 21.02.2019

"Небесна Сотня в вирій полетіла..."

День Героїв Небесної Сотні - пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. "Небесна Сотня в вирій полетіла..." - такою була тема зібрання-реквієму в Гринцівському НВК у якому взяли участь учні 8 - 11 класів.

18:02 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень