A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Зустрічали Миколая

Дата: 19.12.2020 23:32
Кількість переглядів: 170

Стомилися від карантину та від карантинних заходів?! Так, дуже стомилися! То створіть своїм діткам свято, дайте можливість хоч ненадовго забути про пандемію.

Колектив Гринцівського НВК пішов саме таким шляхом.

У циклі зимових свят, є день якого чекають з великим нетерпінням і дорослі і діти, вірячи у чудеса та чарівну казку. В цей період діти намагаються бути якомога чемнішими та слухнянішими. Саме таким днем є 19 грудня – День Святого Миколая. І от у переддень цього свята, ми створили справжнє дійство для наших діток.

Веселий сміх, запальні руханки, щирі привітання та побажання лунали щоперерви із локації Святого Миколая! Яка, до речі, наче володіла якимось магнетизмом і притягувала до себе учнів, вчителів та працівників закладу. Ну й гамірно та радісно було сьогодні у нас!!! Незмінним ведучим сьогоднішнього свята був енергійний, креативний, талановитий заступник директора з НВР Кобець Андрій Петрович. Саме він створив атмосферу чарівності і доброзичливості.

- Що ж то за свято без подарунків? – скажете ви.

-Жодне свято у нашому закладі не проходить без них – скажу я вам.

І головним благодійником виступає (до речі, як завжди), ТОВ «ВорожбаЛатінвест» в особі Штукіна Миколи Олексійовича. Другий рік поспіль наші дітки отримують цього дня подарунки від Галаненків Юрія Івановича та Тетяни Іванівни. І звичайно все це за співучасті нашого сільського старости Дикого Віктора Петровича.

Шановні добродії! Щиро дякуємо Вам за матеріальну підтримку та подароване дітям свято, за справжню жертовність і благодійність. Сердечно дякуємо за розуміння і допомогу, а також шлемо найтепліші вітання з Новим роком і Різдвом Христовим. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам. Нехай усі життєві дороги ведуть Вас до успіхів.

(Відкрию вам таємницю, у ролі Святого Миколая сьогодні був наш вчитель фізичної культури Крамаренко Олександр Миколайович)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень