A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Семінар на базі школи

Дата: 28.09.2018 23:13
Кількість переглядів: 584

28 вересня 2018 року на базі нашої школи відбувся районний постійно діючий семінар резерву кадрів на заміщення керівних посад на тему: «Забезпечення відповідності кваліфікації педагогічних працівників до сучасних освітніх вимог щодо рівня їх професійної компетентності».

Його учасники поставили собі за мету розглянути основні аспекти  системи роботи закладу щодо  створення особистісно-зорієнтованого простору для підвищення професійної майстерності і самореалізації особистості педагога як необхідного засобу розвитку його компетентності в контексті Концепції Нової української школи.  Адже, сучасне життя змінюється дуже швидко. Кожне покоління має справу з новими досягненнями, технологіями. Одна з професій, фахівці якої мають змінюватися одночасно з ним, – це професія вчителя.

Відкрила роботу семінару завідувач РМК Сагайдачна Н.М., яка чітко окреслила завдань даного заходу. "Візитну картку" закладу освіти презентувала директор Гринцівського НВК Левченко О.В. Своїм досвідом у сфері управлінської діяльностіподілився заступник директора з навчально-виховної роботи Кобець А.П. Учасники семінару мали можливість переглянути відео фрагмент інтегрованого засідання шкільних методичних об’єднань з теми «Професійна мобільність педагога як фактор розвитку особистості учня» та відвідати уроки педагогів закладу:

1 клас. Ранкове коло «Як поводитися в довкіллі» (вчитель Капуста Л.В.);

5 клас. Англійська мова. «Улюблений шкільний предмет» (вчитель Ковтун І.В,);

9 клас. Українська мова. «Не- і ні- з різними частинами мови» (вчитель Халепа О.І.).

Практичний психолог РБДЮТ Трикалюк І.С. провела з присутніми інтерактивне заняття на тему «Формування навичок стресостійкості в роботі педагога в умовах Нової української школи».

 На завершення для гостей семінару учні школи представили виховний захід присвячений 100-річчю від дня народження В.О. Сухомлинського, на тему «Красиве і горде ім’я».

З матеріалами семінару можна ознайомитися за посиланням.           

                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень