A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

«Чорнобиль не має минулого часу»

Дата: 26.04.2023 22:19
Кількість переглядів: 80

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.

У 2023 році годинник життя відраховує 37 рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля.

Тож сьогодні були проведені виховні заходи на тему «Чорнобиль не має минулого часу».

Класний керівник 6 класу Валентина ТИМЧЕНКО та класний керівник 9 класу Ніна ОЧКОЛАС провели змістовні заходи, на яких учні ще раз перегорнули гіркі сторінки історії нашої країни. Вчителі розповіли про те, як 37 років тому на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа, яка сколихнула всю планету. Діти вшанували хвилиною мовчання всіх, хто віддав своє життя, рятуючи український народ від радіаційної небезпеки.

Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам'ять, це наш нестерпний біль. Серед природних і техногенних катастроф, які сталися упродовж історії людства, Чорнобильська займає особливе місце. Вона засвідчує всемогутність і безсилля людини.

Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Чорнобильська аварія - перший дзвінок у XXI століття. Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень