A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Олімпійські старти

Дата: 05.05.2023 22:17
Кількість переглядів: 61

Сьогодні, у завершальний день Олімпійського тижня, у закладі відбулися чергові змагання. І знову, як і вчора, протистояли одна одній змішані учнівсько-педагогічні команди "Бемс" (капітан Сіренко Віталій) та "Носороги" (капітан Софія Капустян). За дотриманням правил слідкувало компетентне жюрі у складі Капустяна Олександра, Очколас Ніни та Сухини Альони.

Учасники команд проявили свої знання у розшифруванні символіки Олімпійських ігор, ідентифікації українських атлетів, знаннях правил ігрових видів спорту, креативність, спритність та неперевершене почуття гумору. А несамовиті вболівальники змогли перекричати навіть не кого небудь а самого ринг-анонсера - вчителя фізкультури Олександра Крамаренка.

І ось змангання завершено... Судді оголошують вердикт. І знову, як і у вчорашньому футбольному матчі - нічия. Та невгамовна публіка, ніби на трибунах Колізею, вимагає продовження дійства. І ось на арену виносять Його Величність - КАНАТ. І відразу стало все зрозуміло! НОСОРОГИ - СИЛА!!!

Саме цими словами закінчили ми чергову сторінку нашого Олімпійського літопису. І вже пішли гострити пера на тиждень прийдешній



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень