A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Safer Internet Day - 2023 in NUSH

Дата: 07.02.2023 21:34
Кількість переглядів: 80

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Третьокласники також приєдналися до цієї дати та повторили правила поводження в Інтернеті, виконали ряд цікавих завдань, взяли участь в олімпіаді на платформі ,,Всеосвіта".

Тетяна ДУБОВИК, вчителька 3 класу


Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій. Традиційно він проводиться у другий вівторок лютого.

В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року.

Цьогоріч і першокласниці долучилися до відзначення. Ми розглянули правила безпечної поведінки в інтернеті, дали відповіді на запитання вікторини і пройшли тестування на платформі Всеосвіта.

Марина ЛОБОДА, вчителька 1 класу


7 лютого 2023 року у світі відзначають День безпечного Інтернету. Учні 2 класу повторили правила безпеки в Інтернеті, а на завершення на платформі Всеосвіта підтвердили засвоєні знання пройшовши тест та отримали сертифікати.

Яна УСЕНКО, вчителька 2 класу


Інтернет – корисна справа,

Розважальна і цікава,

Пізнавальна, бо про все

Інформацію несе.

І сьогодні 7 лютого 2023 року в День безпечного Інтернету п'ятикласниці розширили свої знання про цю мережу, поговорили про морально-етичні принципи віртуального спілкування в соціальних мережах.Навчилися відрізняти безпечний Інтернет від небезпечного та захищати себе від небезпеки у ньому. З задоволенням пограли в цікаві ігри та виконували пізнавальні завдання.

Настасія ШАПОШНИК, класна керівниця 5 класу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень