A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Оголошується проведення проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

Дата: 28.02.2023 20:06
Кількість переглядів: 83

Відповідно до циклограми проведення обласних творчих заходів для дітей та учнівської молоді на 2022-2023 н.р., з метою виховання у дітей ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, різних зоогеографічних областей;
розвитку образного мислення і емоційної чуйності; розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління у період із 28 лютого по 10 березня 2023 року буде проведено І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея». 

 

Умови проведення І етапу

Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея»

Загальні положення.
Проведення конкурсу сприяє розвитку бережливого ставлення до природи, творчої художньої активності учнівської молоді в анімалістичному жанрі.
Мета конкурсу. Виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, різних зоогеографічних областей; розвитку образного мислення і емоційної чуйності; розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління.
Учасники конкурсу. Здобувачі освіти 7-9 класів ЗЗСО та вихованці закладу позашкільної освіти. Участь у конкурсі може бути як індивідуальною,так і колективною.
Загальні вимоги до конкурсних робіт. Кількість робіт від автора чи колективу – два малюнка (на першому необхідно намалювати птахів або ссавців, які мешкають на території регіону, на другому – представників різних
зоогеографічних областей світу).
Формат малюнка – А-2; матеріали: гуаш, акварель, воскова крейда.
Малюнок повинен мати «візитівку» (10х6см): на зворотному боці українською мовою розбірливо написати назву малюнка, ім’я, прізвище, вік автора, повну назву закладу освіти, техніку виконання.
Малюнки авторам не повертаються.
Критерії оцінювання конкурсних робіт.
Художня виразність, реальність зовнішнього вигляду і характерних ознак птахів і ссавців регіону, зоогеографічних областей світу, оригінальність композиційного рішення, індивідуальність і креативність творчого почерку.
Терміни проведення. На І етап конкурсу роботи подаються ДО 10 березня 2023 року вчительці образотворчого мистецтва, класному керівникові або педагогові-організатору.
Підведення підсумків та нагородження переможців. Автори кращих робіт І етапу будуть відзначені грамотами Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Сумської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень