A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Випускний 2018

Дата: 24.06.2018 15:26
Кількість переглядів: 751

Червневий день, відлунює святково,

І сміх, і квіти, й гомін голосний…

Зібрало нині свято нас чудове –

Прощальний вечір, вечір випускний!

23 червня 2018 року у Гринцівському НВК відбулося урочисте вручення атестатів  про повну загальну середню освіту випускникам одинадцятого класу. Семеро струнких хлопців та чарівних дівчат вирушили на свій останній шкільний бал. Неймовірно красиві та трохи схвильовані увійшли вони до зали на урочисту частину вечора. Розділити такий важливий у житті молодих людей момент, що уособлює в собі роки шкільного життя, прийшли вчителі, батьки, всі близькі та знайомі.

На святі звучали пісні, демонструвалися драматичні сценки, учасниками яких були самі випускники та їх друзі-школярі. Ведучі свята Лисенко Тетяна та Зелений Олександр розповіли  про досягнення випускників впродовж 11 років навчання в школі, а директор ЛЕВЧЕНКО Ольга Валеріївна підвела підсумок та вручила документ, який засвідчує закінчення школи. З цим урочистим днем випускників привітав голова Гринцівської сільської ради ДИКИЙ Віктор Петрович, класний керівник ОЧКОЛАС Ніна Василівна та перша вчителька ДУБОВИК Тетяна Миколаївна.

Справжньою родзинкою свата став фільм про випускників, створений зусиллями практичного психолога школи ДИКОЇ Юлії Анатоліївни, а також оригінальне відео-привітання батьків своїм уже майже дорослим дітям.

Адміністратори сайту та групи у FACEBOOK також вітають випускників 2018 року та бажають їм знайти свій шлях, який приведе їх до щасливого життя! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень