A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Про підготовку школи до роботи в новому 2020/2021 навчальному році та в осінньо-зимовий період

Дата: 27.07.2020 14:24
Кількість переглядів: 669

З метою забезпечення своєчасної  підготовки та сталого функціонування закладу освіти в новому 2020/2021 навчальному році та в осінньо-зимовий період, в травні-червні 2020 року проведено обстеження будівлі і споруд та розроблені заходи з підготовки матеріально-технічної бази закладу освіти до роботи в новому 2020/2021 навчальному році та в осінньо-зимовий період. Створена робоча група для здійснення контролю та координації роботи з зазначених питань.

Першочергово спрямовано кошти на проведення поточних ремонтів будівлі та приміщень освітнього призначення, котельного господарства, системи протипожежного захисту, зовнішніх інженерних мереж, заходів з енергозбереження, накопичення твердого палива. Нині триває робота щодо заміни системи опалення.

Обстежено будівлю та споруди щодо вимог протипожежної безпеки, перевірено блискавкозахист на контур заземлення, заміри опору захисного заземлення електроустановок та ізоляції проводів електромереж, укомплектування пожежних щитів інвентарем, пожежними рукавами і стволами пожежних кранів, стан обробки дерев’яних конструкцій сертифікованим вогнетривким розчином.

Вжито заходів для забезпечення рівного доступу до якісної освіти в частині доступності до будівлі закладу  та приміщень маломобільних груп населення, у тому числі осіб з інвалідністю.

До 25 серпня буде проведено випробування спортивного та ігрового обладнання на міцність кріплення та надійність в експлуатації з оформленням відповідних актів.

Ремонтні роботи проводяться у відповідності ДСанПіН 5.5.2.008-01 «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організація навчально-виховного процесу».

Важливим питанням залишається облаштування внутрішніх санітарних кімнат та приведення у відповідність до санітарних вимог надвірних туалетів.

04 серпня 2020 року відбудеться обстеження всіх приміщень та інженерних комунікацій постійно діючою технічною комісією відділу освіти з оформленням відповідних актів та буде оформлено акт прийому готовності закладу освіти до роботи в новому навчальному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень