A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Останній дзвоник - 2018

Дата: 27.05.2018 13:57
Кількість переглядів: 437

У травні, коли розквітають квіти, звідусіль лунає веселий пташиний спів. Теплий, весняний вітерець приносить до нас яскраве свято Останнього дзвоника. Свято, яке учні чекають з особливим відчуттям радості, та коли воно приходить – стає сумно. Сьогодні прощаються з рідною школою найстарші діти - одинадцятикласники.

На урочисту лінійку, присвячену закінченню навчального року та святу Останнього дзвоника, випускників востаннє вивели перша вчителька Дубовик Т.М. та класний керівник Очколас Н.В.

На святі були присутні гості – головний бухгалтер ТОВ «ВорожбаЛатінвест» Марченко В.Г., настоятель Пгкровської церкви о.Геннадій, Гринцівський сільський голова Дикий В.П.

Директор школи Левченко О.В. привітала всіх присутніх із закінченням навчального року. До святкових вітань приєдналися також запрошені гості, подарувавши випускникам та школі на згадку цінні подарунки.

Першокласники приготували для найстарших маленькі шкільні дзвоники а десятикласники пов’язали на плечі своїм на рік старшим друзям святкові стрічки з написом «Випускник-2018».

Одинадцятикласники, у свою чергу, дарувили присутнім свої неперевершені виступи: танці, пісні, вірші та обіцянки вирости гідними громадянами та ніколи на забувати своєї рідної школи. А кульки, випущені з рук випускників, злетіли в небо як символ самостійного дорослого майбутнього.

Право дати останній дзвоник, який сповістив про закінчення навчального року, отримали випускник 11 класу Лахтарина Вадим та учениця 1 класу.

На останній шкільний урок найстарших учнів провели найдорожчі для них люди – їхні мами.

ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень