A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Чергові перемоги наших учнів

Дата: 19.04.2023 11:23
Кількість переглядів: 56

З метою виявлення і подальшого розвитку творчо обдарованих дітей та підлітків у галузі декоративно-ужиткового мистецтва з 20 по 25 березня 2023 року було проведено конкурс «Чарівні барви Лебединщини». Відповідно до умов проведення конкурсу на виставку було представлено авторські роботи з традиційних та сучасних видів декоративно-прикладного мистецтва у таких номінаціях: декоративний розпис, вишивка, аплікація, робота з папером, народні обереги, народна іграшка, бісероплетіння, соломоплетіння, ліплення, художня обробка деревини, в’язання, оригінальний жанр.

Приємно відзначити, що серед переможців конкурсу є здобувачі освіти Гринцівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Так, у номінації "Оригінальний жанр" І місце здобула учениця 5 класу Балабан Марія (керівник Настасія ШАПОШНИК). У цій же номінації ІІ місце розділили між собою учениця 1 класу Лобода Руслана (керівника Марина ЛОБОДА) та учениця 9 класу Семешко Дарина (керівник Настасія ШАПОШНИК). Також у номінації "Вишивка бісером" ІІ місце посіла учениця 9 класу Семешко Дарина (керівник Ольга ЛЕВЧЕНКО).

Переможці та призери конкурсу будуть нагороджені грамотами Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Адміністрація та педагогічний колектив закладу освіти щиро вітають переможців та призерів конкурсу а також їх керівників з вагомим результатом та бажають і надалі підкорювати нові вершини мистецького Олімпу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень