A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Калейдоскоп грудневих подій . Святий Миколай, ти до нас завітай!

Дата: 27.12.2023 11:06
Кількість переглядів: 86

6 грудня  ми відкрили серця для добра, вшановуючи Святого Миколая.  Він особисто завітав до нас на свято прихопивши з собою своїх  помічників. У  цікаву та захоплюючу пригоду запросили  учні початкових класів під керівництвом своїх класних керівників Дубовик Т.М., Лободи М.О., Усенко Я.В., Сухини А.О. усіх учнів закладу . Якщо за справу беруться справжні професіонали, перегляд дійства не може не викликати задоволення.

Традиційно помічником небесного Святого Миколая у нашому закладі є земний Миколай в особі Штукіна Миколи Олексійовича. Слова глибокої шани та поваги, слова вдячності висловлює учнівсько-педагогічний колектив товариству  «Ворожбалатінвест», Миколі Олексійовичу Штукіну, Олександру Миколайовичу Штукіну  за турботу про наших учнів та вихованців, дуже приємно усвідомлювати, що завжди поруч є ті, хто від душі готовий допомогти,   Бажаємо вам здоров’я, мирного неба над головою,  затишку в домі, добра в сім’ї і неймовірного щастя в кожному новому дні.

Приємною несподіванкою для учасників освітнього процесу був візит працівників природного заповідника «Михайлівська цілина» до нашого закладу. З вітальним словом і сердечними побажаннями до присутніх звернулася начальник відділу наукової та еколого-освітньої роботи Катерина Олександрівна Некрасова. Для директора природного заповідника Дудченка Григорія Івановича та всіх співробітників була проведена екскурсія навчальним закладом.

  Ми щиро вдячні Вам за співпрацю, за солодкі сюрпризи-подарунки для наших дітей.  Бажаємо  Вам ніколи не втрачати доброти своєї душі й милосердя. Удачі Вам та великих звершень!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень