A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Заслухали звіт директора школи

Дата: 15.06.2018 10:21
Кількість переглядів: 453

15.06.2018 року  у Гринцівському НВК відбулися загальні збори громадськості де було заслухано звіт та дана оцінка діяльності  директора  закладу освіти про  підсумки роботи колективу за період  2017 - 2018 навчального року.

На зборах були присутні педагоги, працівники школи, батьки учнів 1-11 класів, представники громадськості села.

Директор закладу освіти Левченко Ольга Валеріївна у своїй доповіді відзначила основні аспекти функціонування навчального закладу та створення належних умов для забезпечення доступу для здобуття якісної освіти. Було висвітлено питання про виконання Закону України «Про освіту», Закону  України «Про загальну середню освіту», інших законодавчих документів, майбутню профільну підготовку учнів 10 класу школи, організацію та проведення позакласної і навчально-виховної роботи та її результативність. 

У доповіді проаналізовано підсумки роботи за минулий навчальний рік і визначено основні перспективи розвитку школи та захоли щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази школи. Ольга Валеріївна доповіла про роботу, що була проведена з забезпечення організації харчування та медичного обслуговування учнів, дотримання вимог техніки безпеки, санітарно-гігієнічних та протипожежних норм.  Доповідачка зупинилась на соціальному захисті, а також на допомозі дітям з малозабезпечених та сімей, що опинились у складних життєвих обставинах. Була висвітлена робота з організації відпочинку та оздоровлення учнів, надано інформацію щодо співпраці з інвестиційними донорами; проведено аналіз звернень громадян з питань діяльності навчального закладу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень