A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Мовознавець»

Дата: 20.09.2021 08:55
Кількість переглядів: 120

У 2021/2022 навчальному році осінній етап Всеукраїнського конкурсу з англійської мови «Мовознавець» відбудеться 18 листопада 2021 року.

Учасниками конкурсу можуть стати учні 2–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Для учнів 2–4 класів конкурс проводитиметься в один тур.

Для учнів 5–11 класів конкурс буде проведено у два тури.

Завдання I туру будуть виконуватися письмово в навчальних закладах. Завдання II туру будуть виконуватися в режимі онлайн з обмеженням за часом (про дату і час проведення другого туру буде повідомлено додатково).

Переможці конкурсу отримають 5 подорожей Європою (7–11 класи) та 5 планшетів (2–6 класи). Крім того, усі учасники отримають сувенірну продукцію, навчально-розважальний журнал «Мовознавець», а також візьмуть участь у розіграші 10 планшетів. Учителі переможців отримають сертифікати.

Сума організаційного внеску з одного учасника становить 35 гривень (включає обидва тури). Участь у конкурсі є добровільною. Право безкоштовної участі у конкурсі надається дітям-сиротам і дітям з багатодітних сімей (це право має бути підтверджене документально; кількість таких учасників має бути не більше 20 % від загальної кількості учасників від школи).

Мінімальна кількість учасників від одного координатора (навчальний заклад, район, місто тощо) – 10 осіб. У разі меншої кількості учасників слід звертатися до представника організаційного комітету.

Реєстрація на конкурс триватиме з 1 вересня по 15 жовтня 2021 року.

Для реєстрації необхідно заповнити анкету «Заявка на участь» та прикріпити до неї копію квитанції про сплату організаційного внеску та документи, що підтверджують право учнів на безкоштовну участь у конкурсі, АБО надіслати заповнену заявку, копію квитанції та документи, що підтверджують право учнів на безкоштовну участь у конкурсі, на адресу mv.znavets@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень