A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Завершується декада методичних заходів

Дата: 23.12.2022 00:11
Кількість переглядів: 163

Протягом тижня педагогічними працівниками школи було продовжено проведення відкритих уроків. Зокрема, колеги відвідали урок математики у 6 класі на тему "Круг. Площа круга", який провів вчитель І кваліфікаційної категорії Войтенко С.Б. Діти навчилися за допомогою математичних формул обчислювати довжину та площу круга, дізналися багато цікавого про число пі.

Наступного дня шестикласники та шестикласниці перенеслися зі світу математики до літературної світлиці, де їх гостинно зустріла вчителька І кваліфікаційної категорії, а, заодно, і класна керівниця Тимченко В.І. Під її керівництвом діти намагалися розкрити значення високих моральних цінностей людини в оповіданні В.Винниченка "Федько-халамидник".

А от 7 класникам та семикласницям разом зі вчителькою зарубіжної літератури І кваліфікаційної категорії Бятовою Г.Д. пощастило поринути у світ філософських роздумів під час аналізу проблеми духовного випробування людини та її моральної стійкості у вірші Р.Кіплінга "Якщо..."

Зрештою, найменшенькі наші учні - першокласниці Нової української школи разом зі своєю молодою вчителькою англійської мови Сухиною А.О. продемонстрували, яким кольоровим є наш довколишній світ та тварини, які його населяють. І, як завжди, весело, цікаво та інтерактивно розмалювали його всіма фарбами веселки, подарувавши всім присутнім на уроці гостям веселий позитивний настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень