A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Наша НУШ

Дата: від до Скинути

Кольоровий тиждень. Зелений день

КОЛЬОРОВИЙ ТИДЖЕНЬ продовжується. Сьогодні - колір природи. Щоб такі квіточки доглядати, треба гарно їх поливати.  А ще трапилося диво - від гарного поливу зацвіла диво- квіткою сосна. ????

22:47 05.02.2020

Кольоровий тиждень. Червоний день

Червоний колір є стимулом до всякої діяльності, активності у всіх сферах. Другокласники прагнуть бути активними у шкільних заходах. Підтвердженням цього є участь у КОЛЬОРОВОМУ ТИЖНІ.

22:47 04.02.2020

Разом створюємо красу

Учнi 1 класу iз задоволенням готуються до приходу весни. "Нушата" виготовили дерево, яке буде прикрашати наш клас, а цi чарiвнi метелики будуть створювати затишок в "куточку природи"!

23:28 01.03.2019

17 тиждень "Світ захоплень"

Дуже цiкавим видався тиждень "Свiт захоплень". Протягом тижня діти визначили власні зацікавлення, уподобання. Тематичний тиждень дав змогу кожному віднайти для себе нове захоплення. Цьому сприяли бесіда за темою „Як знайти для себе нове захоплення?”. Наприкінці тижня школярі представили та розповiли про своï власнi уподобання!!!

23:18 18.01.2019

Допомага пернатим друзям

Першокласники Гринцiвського НВК з радiстю поповнили годiвнички!!! Пiд час прогулянки діти ще більше дізналися про пташок своєї місцевості, що залишаються з нами взимку, про правила підгодівлі, про їх смаки: чим любить поласувати окрема пташка, про пташок, занесених до Червоної книги.

23:18 18.01.2019

100 днів у школі

Ось и промайнуло 100 днiв у НУШ! Найперше свято у першокласникiв! З нетерпiнням чекали його i дiти i батьки! Вихованцi з радiстю готувалися до свята вчили пiсни, гуморески, вiршi... Щоб показати чому вони навчилися за цi 100 днiв! В кiнцi свята дiти покоштували кашу, щоб на наступнi роки вистачало сили на навчання!!!

20:57 12.12.2018

Ми дочекалися.... Цибулинка проросла!

"Жодного дня без нових відкриттів" - такий девіз НУШат Гринцівського НВК під керівництвом класовода КАПУСТИ Ліни Вікторівни. І нехай за вікном зима, а у 1 класі панує веселий настрій та проростають паростки нового життя.

00:25 09.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень