A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: від до Скинути

Про проведення Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Крок до знань»

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 15.12.2021 № 1379, у лютому – березні 2022 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проведе Всеукраїнську інтернет-олімпіаду «Крок до знань».

22:22 12.02.2022

Всеукраїнський конкурс плакатів до Всесвітнього Дня Землі "Майбутнє планети у наших руках!"

Долучаємось до  Всеукраїнського конкурсу плакатів до Всесвітнього Дня Землі "Майбутнє планети у наших руках!",  який організовують Національна бібліотека України для дітей, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Державна екологічна інспекція України, Національна Спілка Художників України.

16:08 25.01.2022

Про конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Традиційно з нагоди Дня охорони праці в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (далі – Конкурс). В Управлінні Держпраці у Сумській області триває прийом робіт на участь у Всеукраїнському конкурсі «Охорона праці очима дітей» 2022 року. До участі у Конкурсі запрошуємо дітей у трьох вікових групах: 6-10 років, 11-14 років та 15-17 років. Конкурс проводиться у два етапи: * Відбірковий регіональний тур: жовтень 2021 року – лютий 2022 року. * Фінал: березень – квітень 2022 року, м.Київ. До Фіналу Конкурсу Управлінням Держпраці у Сумській області будуть надіслані роботи переможців Відбіркового регіонального етапу, які посядуть 1 - 3 місця у кожній із вікових категорій учасників. Конкурсні роботи мають висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо. Приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу. Додатково звертаємо увагу учасників на вимоги до малюнків, зазначені у положенні про Конкурс. Роботи без підпису, зокрема, зазначеного контактного телефону, прийматися не будуть. Конкурсні роботи приймаються Управлінням Держпраці у Сумській області до 15 лютого 2022 року за адресою м.Суми, вул. Супруна, 32, телефон для довідок: (0542) 22-55-02. З Положенням про проведення Конкурсу можна ознайомитись за посиланням https://cutt.ly/GRQeXQo.

23:32 19.01.2022

#співаючисто

ПІСЕННИЙ КОНКУРС-БАТЛ ДЛЯ УЧНІВ МОЛОДШОЇ ШКОЛИ ВІД ЮНІСЕФ

22:46 17.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень