A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Взяли участь у Всеукраїнському флешмобі та доєдналися до встановлення національного рекорду

Сьогодні під керівництвом вчителя інформатики Андрій Кобець учні 11 класу взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі до Дня безпечного інтернету. З 14:00 до 15:00 ми разом переглянули трансляцію прямого ефіру й виконали разом зі всією Україною вправи у Google Classroom. Також під час флешмобу було зареєстровано рекорд України щодо виконання цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education. Принагідно слід зазначити, що ми стали одним із закладів освіти, який рекомендований МОН України для залучення до встановлення національного рекорду щодо виконання цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education під час Всеукраі?нського онлаи?н-флешмобу "Разом для найкращого Інтернету!"

16:24 08.02.2022

"За волю України"

Напередодні вшанування пам'яті Героїв Крут, учні 7, 9 та 11 класів взяли участь в музейному онлайн-уроці "За волю України", проведеного Національний музей історії України у Другій світовій війні. Офіційна стор.

22:47 29.01.2022

До Дня Соборності України

У переддень відзначення Дня Соборності України у Гринцівському ЗЗСО пройшов цикл заходів на відзначення цієї знаменної дати у житті кожного патріота і патріотки своєї держави. Так, зокрема, учні та учениці 5 класу активно долучилися до створення стіннівки, 9-класниці не без допомоги "Ok, Google", та все ж змогли розгадати тематичний кросворд. До речі, найспритнішою у цьому виявилася Виктория Куксенко. Та найбільшою забавою всього дня став QR-квест, зініційований вчителем історії Андрій Кобець. Навіть не зважаючи на те, що вікова категорія учасників та учасниць була обмежена 5-11 класами, найактивнішими пошуковицями та пошуковцями завдань та відповідей до них стали учні та учениці початкової ланки.

23:15 21.01.2022

Допомога птахам

Зима - дуже важка пора року для птахів. Голод дошкуляє нашим пернатим друзям.

09:39 18.01.2022

16 січня - День кіборгів

Щороку, 16 січня, в Україні відзначають День пам’яті захисників донецького аеропорту, яких за мужність та неймовірну стійкість називають кіборгами.

11:52 16.01.2022

Побували на ялинці голови

6 січня учні Гринцівського ЗЗСО побували на святковій ялинці міського голови. Діти із захопленням переглянули новорічну виставу, яку підготували працівники Лебединського ЦПО, а також отримали солодкі подарунки. Всі задоволені та з масою позитивних вражень повернулися додому.

23:07 06.01.2022

Найголовніше - дарувати дітям хвилини щастя

Говорять, що зима дарує багато чудес та несподіванок, особливо під час новорічних свят. І хоча на календарі вже 4 січня, новорічна казка для наших дітлахів ще не закінчилася, ми вирішили подарувати їм ще масу задоволення, веселого настрою і відправились у поїздку до м.Суми. Відвідали ТЮГ, де мали можливість переглянути виставу ,,Новорічні пригоди їжачка", а після антракту казкові герої Сніговик, Лисичка, Вовчик, Тигреня разом з Дідом Морозом подарували нам веселі хвилини спілкування, де ми співали та виконували руханки, відгадували загадки, грали у гру ,,Добавлялка". Мали дітлахи змогу сфотографуватись біля ялинки, Діда Мороза та Снігуроньки, чарівної арки. Відпочивши та нагулявши апетит, ми підкріпилися смачною стравою в кафе і вирушили додому.

22:19 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень