A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Шановні майбутні абітурієнти!

Дата: 23.11.2021 23:13
Кількість переглядів: 211

Міністерство освіти і науки України інформує про запровадження Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого безкоштовного освітнього проєкту, який спрямований на підтримку молоді в підготовці до ЗНО.

Даний проєкт допоможе поглибити знання з таких дисциплін, як українська мова та літератури й історія України. З урахуванням особливостей сучасних тенденцій викладання навчального матеріалу, окрім традиційних педагогічних інструментів, вчителі курсу сконцентрують існуючий досвід застосування новітніх колективних та індивідуальних форм навчання. Особливе місце також буде приділено застосуванню візуалізації, яка буде сприяти інтенсивності навчання, активізації пізнавальної діяльності, формуванню і розвитку критичного мислення, зорового сприйняття, підвищенню візуальної грамотності та культури. Враховуючи карантинні обмеження реалізація проєкту запланована на базі онлайн платформи Zoom, що дозволить всім охочим долучитися для поглиблення знань із навчальних дисциплін.

Щоб долучитися до проєкту необхідно заповнити реєстраційну форму за покликанням http://bit.do/nluzno2022. Для отримання детальної інформації прохання звертатися до працівника відділу профорієнтації та рекрутинга НЮУ імені Ярослава Мудрого - Грищенко Катерини Костянтинівни за контактним телефоном: +38 (098) 305 45 36 або на пошту rms.centre@nlu.edu.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень