A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Підтримуємо військовополонених моряків

Дата: 21.02.2019 17:41
Кількість переглядів: 274

Останнім часом увага українського суспільства прикута до долі військовополонених моряків, захоплених російською стороною у Керченській протоці за начебто незаконний перетин державного кордону Російської Федерації, яких держава-агресор протиправно утримує під вартою у слідчих ізоляторах міста Москви. Серед захоплених у полон моряків знаходиться уродженець села Глазове Шосткинського району, командир малого броньованого артилерійського катера «Нікополь», старший лейтенант Військово-Морських Сил Збройних Сил України Небилиця Богдан Павлович.
Незважаючи на те, що керівництвом нашої держави та її органами із залученням міжнародного співтовариства робиться усе для якнайшвидшого звільнення та повернення полонених моряків на Батьківщину, 15 січня 2019 року російських суд продовжив обраний для них запобіжний захід тримання під вартою до 24 квітня 2019 року.

З метою підтримки військовополонених моряків у Гринцівському НВК вчителем історії Андрієм Кобцем було проведено інформаційно-просвітницький захід, під час якого учні та учениці ознайомилися з 80-денною історією незаконного полону наших вояків. Доповідач детально зупинився на історії нашого земляка, уродженця Сумщини Богдана Небилиці. Школярі та школярки підтримали акцію колективним виготовленням 24 корабликів, на яких написали імена полонених моряків. А заключним акордом проведених заходів стало колективне виконання Державного Гімну України "живим якорем" підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень