A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Шановні батьки!

Дата: 29.08.2020 16:18
Кількість переглядів: 567

Розпочинається 2020-2021 навчальний рік!

Відповідно до Листа МОН № 1/9-406 від 29.07.2020 року «Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону в умовах адаптивного карантину», № 1/9-420 від 05.08.2020 «Щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році», постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» з 01 вересня 2020 року у Гринцівському НВК діють наступні правила:

1. Перше вересня буде у новому форматі: для учнів 1 та 11 класів проводиться урочиста лінійка, всі інші класи проводять Перший урок у своїх класних кімнатах. До початку уроку буде зустріч вчителя і учнів на дистанції від інших класів.

2. Вхід у заклад освіти буде можливий лише у захисній масці або респіраторі. Виняток становлять учні 1-4-х класів, вхід та пересування яких приміщеннями закладу освіти дозволяється без використання захисної маски та респіратора.

Під час перерв всі учні (крім 1-4 класів) повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому просимо забезпечити ваших дітей захисними масками з розрахунку 1 маска на 3 години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов’язково необхідно мати герметичний пакетик (zip-пакет або папка на кнопці) один для використаної маски, другий – для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в школі розмістять спеціальні урни.

3. Вчителям та обслуговуючому персоналу кожного ранку буде проводитись температурний скринінг.

4. Вхід на територію закладу батьків, бабусь, дідусів під час освітнього процесу заборонено (окрім супроводу дітей з особливими освітніми потребами). У заклад заходять тільки учні, вчителі та обслуговуючий персонал закладу.

5. При вході у заклад учні повинні обробити руки антисептиком. Просимо вас, батьки, навчити дітей правильному користуванню антисептиками, враховуючи можливі ризики для здоров’я та наголосити на тому, що в класі цього робити не слід.

Пам’ятайте, що основним заходом гігієни рук в умовах закладу освіти залишається миття рук з милом. Протирання рук вологими серветками з метою знезараження або як заміна миття рук чи антисептична обробка – не рекомендується.

6. Щоденно, перед початком занять, класоводи та класні керівники будуть проводити опитування учасників освітнього процесу щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. У разі виявлення ознак захворювання, за відсутності батьків, здобувачів освіти тимчасово ізолюватимуть в спеціально відведене приміщення закладу, інформуватимуть батьків чи інших законних представників та прийматиметься узгоджене рішення щодо направлення хворого до закладу охорони здоров'я.

Ви, як батьки, зі свого боку: перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, оцініть стан її здоров'я і ні в якому разі не відпускайте дітей до закладу з підвищеною чи високою температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто, будь - які ознаки ГРВІ - і ви залишаєте дитину вдома! Повідомте про стан дитини класного керівника (класовода)!

7. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя предметника у якого урок.

У разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби у здобувача освіти, під час освітнього процесу класний керівник (класовод) діє згідно з розробленим алгоритмом.

8. Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я вашої дитини.

9. Навчання буде проходити в одному класі, переходити в інші класи учні будуть лише на деякі предмети (фізкультура, трудове навчання, інформатика).

10. Для кожного класу буде визначено свій вхід до школи і схема руху лише одними сходами, по всій школі ходити не дозволяється.

11. Загального забезпечення питного режиму у закладі не передбачено рекомендаціями МОЗ. Просимо забезпечити явку ваших дітей обов'язково зі своєю пляшечкою води.

12. Харчування учнів буде здійснюватись за окремим графіком. Відстань між столами - 1,5 м, за столом розміщується чотири особи.

13. Учням, які підвозяться до закладу освіти, вхід до салону автотранспорту здійснюватиметься при наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски), температури тіла не вище 37,2 та за відсутності ознак захворювання.

Ми сподіваємося на ваше розуміння такої нелегкої ситуації та чекаємо підтримки! Тільки дотримуючись правил та санітарних вимог, ми разом зможемо утриматися у «зеленій» зоні та організувати нашим дітям навчання за шкільними партами.

Зі свого боку будемо намагатися зробити навчання вашої дитини максимально комфортним та якісним.

З повагою, адміністрація закладу/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень