A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Гринцівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області
с.Гринцеве Сумського району Сумської області

Технологічні картки

Дата: 29.12.2021 13:15
Кількість переглядів: 134

МОЗ оприлюдило технологічні карти для страв, що готуватимуть учням у школах. Технологічна документація містить детальні рецепти приготування страв із зазначенням маси продуктів на одну порцію. Зокрема, вказано як приготувати зелений борщ зі шпинатом, морквяний, картопляний або сочевичний крем-суп.

Шаблони технологічних карт розробляли спеціалісти Національного інституту харчових технологій. Усі технологічні карти пройшли експертизу в ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О. М. Марзєєва НАМН України», а Держпродспоживслужба видала на них висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи.

Тож, ці технологічні карти не потрібно погоджувати з Держпродспоживслужбою.

Страви та вироби з цієї технологічної документації можна вносити до будь-якого сезонного меню, зокрема й зимового. В ній:

  • наведені всі необхідні розрахунки — брутто/нетто, енергетична цінність тощо;
  • зазначені процеси приготування та температурні режими.

Також є технологічні карти на безглютенові страви та інструкції, як таку їжу готувати.

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть, будь ласка, наповнюваність та змістовність роботи сайту школи.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень